WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

aommundsen

Profile picture of aommundsen
  • Member Since: July 30th, 2010
  • Created a topic, Password Protected and iPad to many requests, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Bug in Twenty Twelve and Chrome 31", on the site WordPress Support Forums:
    Ok. I figured it out. Here is the fix: Find these lines in style.css: body.custom-font-enabled…

    9 months ago

  • Created a topic, Bug in Twenty Twelve and Chrome 31, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Unusual traffic with POST status", on the site WordPress Support Forums:
    @wtreyes: Did you resolve this, or did you have to let the attack continue? We…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Search result missing horizontal menu", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much. By the way, I love your plugin! I am marking this…

    1 year ago

  • Created a topic, Search result missing horizontal menu, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "qtransalte does not work yet with 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    No, qTranslate does not work with WP 3.5 unless you manually patch the code your…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Why does WordPress set 666 on wp-config.php?", on the site WordPress Support Forums:
    No, the permission set on wp-config.php when using the web browser to install WordPress, is…

    2 years ago

  • Created a topic, Why does WordPress set 666 on wp-config.php?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Shadowbox JS removed from wordpress.org?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the information, Mark. I value open source software and the GPL license.…

    3 years ago

  • Created a topic, Shadowbox JS removed from wordpress.org?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[W3 Total Cache] Upgraded to 0.9.2 - BROKEN in Firefox 4.0.1 and IE 9", on the site WordPress Support Forums:
    @wellbeingtips: Your front page looks good, but your sub pages does not have any styles…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Single site search in multi-site setup?", on the site WordPress Support Forums:
    I have found the problem, and marked the ticket as invalid. The problem was because…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Single site search in multi-site setup?", on the site WordPress Support Forums:
    I have now installed a clean version of 3.0.1, and using subfolders for multisites. And…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Single site search in multi-site setup?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! I see it works. Can you please confirm that http://test.mommieblogs.com/ is not the primary…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Single site search in multi-site setup?", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry about that. I guess I was having a bad day. I don't usually behave…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Single site search in multi-site setup?", on the site WordPress Support Forums:
    I am running WordPress 3.0.1. The multisites is created in sub folders. The search only…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Search in Header for multisite network", on the site WordPress Support Forums:
    scribu: You are using WordPress 3.1-alpha in your test. It does not work in the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Search in Header for multisite network", on the site WordPress Support Forums:
    Hi giarts, The search does not work in WordPress multisite, it will only work for…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Single site search in multi-site setup?", on the site WordPress Support Forums:
    Andrea_r: That is wrong, it does not work. Multisite search only works on the main…

    4 years ago