WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

anthonyjkenn

Profile picture of anthonyjkenn
  • Member Since: March 24th, 2007
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Making an exact clone of my Multisite network to XAMPP for testing", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for taking so long to reply. Yes, I have reviewed that page...and it is…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Making an exact clone of my Multisite network to XAMPP for testing, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Using existing database tables for fresh Multisite install (for testing purposes", on the site WordPress Support Forums:
    My new Multisite network is in the /rgclubnetajk subfolder (under /public_html). My original networks are…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Using existing database tables for fresh Multisite install (for testing purposes", on the site WordPress Support Forums:
    OOPS...I thought that I responded via email, but it somehow didn't take. Trying again... No,…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Using existing database tables for fresh Multisite install (for testing purposes", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your help, Ipstenu. I used Search and Replace to change the URL values…

    4 months ago

  • Posted a reply to "3.9 update install breaks if network path has uppercase letters", on the site WordPress Support Forums:
    Revisiting this for an inquiry: While I wait for Core to resolve this for their…

    4 months ago

  • Created a topic, Using existing database tables for fresh Multisite install (for testing purposes, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a new ticket, #27964, in Core Trac:
    #24603 breaks 3.9 updates for Multisite blog networks with mixed case ...

    4 months ago

  • Posted a reply to "3.9 update install breaks if network path has uppercase letters", on the site WordPress Support Forums:
    Also, I apologize for the misleading headline...I wish I had the power to change it…

    5 months ago

  • Posted a reply to "3.9 update install breaks if network path has uppercase letters", on the site WordPress Support Forums:
    Well...it is confirmed; it is a bug in WP Multisite involving uppercase letters in the…

    5 months ago

  • Posted a reply to "3.9 update install breaks if network path has uppercase letters", on the site WordPress Support Forums:
    Another thing I've noticed: I downloaded a copy of the existing database file associated with…

    5 months ago

  • Posted a reply to "3.9 update install breaks if network path has uppercase letters", on the site WordPress Support Forums:
    David got it exactly correct....that's what I've been experiencing. Everything (front end and admin) goes…

    5 months ago

  • Posted a reply to "3.9 update install breaks if network path has uppercase letters", on the site WordPress Support Forums:
    New update...and some good news. I was finally able to access the full databases via…

    5 months ago

  • Posted a reply to "3.9 update install breaks if network path has uppercase letters", on the site WordPress Support Forums:
    Here is a cache of one of my network blogs as it is supposed to…

    5 months ago

  • Posted a reply to "3.9 update install breaks if network path has uppercase letters", on the site WordPress Support Forums:
    OK...I'm beginning to see things a bit clearer. The databases are intact, but it seem…

    5 months ago

  • Posted a reply to "3.9 update install breaks if network path has uppercase letters", on the site WordPress Support Forums:
    I upgraded manually through the Upgrade function at my main admin page, and then the…

    5 months ago

  • Posted a reply to "3.9 update install breaks if network path has uppercase letters", on the site WordPress Support Forums:
    OOPS...here's the link to my home pages: http://redgarterclub.com/RGClubNetwork/rgclub3dot2/ http://ajk-redgarternetwork.com/RGClubNetwork/rgclub3dot2/

    5 months ago

  • Posted a reply to "3.9 update install breaks if network path has uppercase letters", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I was able to find an old database/WXR file from Febuary 2013, and recover…

    5 months ago

  • Created a topic, 3.9 update install breaks if network path has uppercase letters, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Migrating old standalone WP blog into my Multisite network, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't get into my admin page again...more 500 Internal Server errors....help??", on the site WordPress Support Forums:
    OOPS..that last paragraph should have read: It did so for the AJK-Multisite directory/network, but the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't get into my admin page again...more 500 Internal Server errors....help??", on the site WordPress Support Forums:
    OK...I think I've finally (this time!!!) found the problem. Because I had allowed my subscription…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't get into my admin page again...more 500 Internal Server errors....help??", on the site WordPress Support Forums:
    Well....guess what? The 500 Internal Server errors are back, and now they are also plaguing…

    2 years ago

  • Created a topic, Appending a database table from another blog to my WPMS blog, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't get into my admin page again...more 500 Internal Server errors....help??", on the site WordPress Support Forums:
    Never mind....I cleared my browser cache, and I can access my page again. The others…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't get into my admin page again...more 500 Internal Server errors....help??", on the site WordPress Support Forums:
    Let the record reflect that sonthanhha is NOT me; I am the sole administrator of…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't get into my admin page again...more 500 Internal Server errors....help??", on the site WordPress Support Forums:
    Good news!! I am frustrated no longer....the problem is finally solved!!! Turns out, it was…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't get into my admin page again...more 500 Internal Server errors....help??", on the site WordPress Support Forums:
    ...annnnd, just like that, after going into the index.php file and changing the code like…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't get into my admin page again...more 500 Internal Server errors....help??", on the site WordPress Support Forums:
    Well, guess what?? I logged in this morning, and the Internal Server Error page is…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't get into my admin page again...more 500 Internal Server errors....help??", on the site WordPress Support Forums:
    That's kind of the point...I already have one in root; along with the working .htaccess…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't get into my admin page again...more 500 Internal Server errors....help??", on the site WordPress Support Forums:
    Nope...I specifically have it set to http://redgarterclub.com/RGClubNetwork, because I want to preserve the main URL…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't get into my admin page again...more 500 Internal Server errors....help??", on the site WordPress Support Forums:
    I'm still interested, though, on why the network insists on making its own .htaccess file…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't get into my admin page again...more 500 Internal Server errors....help??", on the site WordPress Support Forums:
    I'm actually running it from http://redgarterclub.com/RGClubNetwork (via the wp-admin page). Strangely enough, it's now back…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't get into my admin page again...more 500 Internal Server errors....help??", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for the delay in responding. It worked for a day, but now I'm getting…

    2 years ago

  • Created a topic, Can't get into my admin page again...more 500 Internal Server errors....help??, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem getting into my Multisite blog network admin page", on the site WordPress Support Forums:
    OK, never mind again...I cleared my browser cache, and I can now access my blog…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem getting into my Multisite blog network admin page", on the site WordPress Support Forums:
    OK...I am at my wits end here. I have tried everything from attempting to delete…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem getting into my Multisite blog network admin page", on the site WordPress Support Forums:
    Could it be that I inadvertently revised the .htaccess file, and need to edit it…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem getting into my Multisite blog network admin page", on the site WordPress Support Forums:
    OK...now I have a new problem. I installed a plugin called WP Security, which I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem getting into my Multisite blog network admin page", on the site WordPress Support Forums:
    Yup, it's only listing one user, which is me. So...why is it still saying that…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem getting into my Multisite blog network admin page", on the site WordPress Support Forums:
    Here's what in the site_admins field; a:1:{i:0;s:13:"Anthony_JKenn";} "Anthony_JKenn" is my ID, as the Super Admin.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem getting into my Multisite blog network admin page", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, but I have one more question: I am the sole admin and user of…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem getting into my Multisite blog network admin page", on the site WordPress Support Forums:
    OK...I have resolved the issue. The problem was with the GD Press Tools plugin that…

    2 years ago

  • Created a topic, Problem getting into my Multisite blog network admin page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Multisite admin page not loading/white screen, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago