WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

andyrathbone

Profile picture of andyrathbone
  • Member Since: August 26th, 2009
  • Posted a reply to "Your WordPress.com account is not authorized to view the stats of this blog", on the site WordPress Support Forums:
    Couldn't stay away. I called up the WordPress app on my Motorola Xoom, and this…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Your WordPress.com account is not authorized to view the stats of this blog", on the site WordPress Support Forums:
    Since I'm seeing the same error message -- and I'm now seeing you all here…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Yarpp showing same post", on the site WordPress Support Forums:
    The latest beta, 3.2.1b4 also works fine on my site, Mitcho. (Although you'd fixed this…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Yarpp showing same post", on the site WordPress Support Forums:
    Mine's still working fine today with 3.2.1b2, mitcho. Let me know if you want another…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Yarpp showing same post", on the site WordPress Support Forums:
    Wow, that was fast. Installing version 3.2.1b2 fixed the issue for me. Thanks!

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Yarpp showing same post", on the site WordPress Support Forums:
    @mitcho I opened up phpmyadmin and e-mailed you a mysql dump of the yarpp_related_cache table…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Yarpp showing same post", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, mitcho, the "self-relating with match score of 0" appears on the site itself, not…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Yarpp showing same post", on the site WordPress Support Forums:
    Just like delapuravida, I uninstalled 3.2, uploaded 3.19, and it's working again.

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Yarpp showing same post", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, this looks like a different issue than the one you mentioned above, mitcho. With…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Backup left my site without any any posts", on the site WordPress Support Forums:
    It was a problem with a file in my theme. Restored that file, and all…

    5 years ago

  • Created a topic, Backup left my site without any any posts, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago