WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

andydarley

Profile picture of andydarley
  • Member Since: June 18th, 2009
  • Posted a reply to "Twitter Widget Pro Still not Updating", on the site WordPress Support Forums:
    From memory, it cleared two, then on a second click it cleared two again, then…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Twitter Widget Pro Still not Updating", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. All locks cleared, no updates. Switched to HTTPS and it reverted to Tweets…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Publication Archive] Fatal error on template tag but shortcode works", on the site WordPress Support Forums:
    See, this is where being CSS-and-HTML-only lets me down. I didn't know do_shortcode even existed...…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Publication Archive] Fatal error on template tag but shortcode works, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "log in, accepts password and then shoots me to a blank screen", on the site WordPress Support Forums:
    I had this happen earlier this week, it can be caused by problems with your…

    3 years ago

  • Posted a reply to "stealth login doesn't work with 3.0.1", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks - worked a treat for me, too, on a site where the installation is…

    4 years ago

  • Created a topic, Seeking plugin or PHP snippet for page promotion, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to recover the top-level page ancestor slug or ID to use in HTML?", on the site WordPress Support Forums:
    It's OK - I've found a work-around now. Ugly but successful.

    4 years ago

  • Created a topic, How to recover the top-level page ancestor slug or ID to use in HTML?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Image sizes lost", on the site WordPress Support Forums:
    Well, nothing broke. It changed all the database entries to match the posts that worked…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Image sizes lost", on the site WordPress Support Forums:
    > Has anyone tested @Ziyphr's fix yet? Nope, but I'm just about to. Wish me…

    5 years ago

  • Posted a reply to ""Unable to locate WordPress Plugin directory."", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Shane, thanks for this tip - but 755 recursive permissions covers A LOT of…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Attachment permalinks not working", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, they're all on the same webserver. Really don't know what to make of this.

    5 years ago

  • Posted a reply to "Attachment permalinks not working", on the site WordPress Support Forums:
    Haven't tried that, but when you preview a page the permalinks don't apply - you…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Attachment permalinks not working", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, tried that. Completely wiped the htaccess file clean, regenerated the permalinks entry from the…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Attachment permalinks not working", on the site WordPress Support Forums:
    There's quite a lot in it, but I wouldn't know what counts as unusual. Guess…

    5 years ago

  • Created a topic, Attachment permalinks not working, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago