WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

andrewmowder

Profile picture of andrewmowder
  • Member Since: August 26th, 2011
  • Posted a reply to "Multisite, posts on 1 site throwing a 500 error.", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for the late response on this. I hadn't had a chance to mess with…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Multisite, posts on 1 site throwing a 500 error.", on the site WordPress Support Forums:
    We are running on IIS 7, no Apache. Nothing in the event logs. We are…

    2 years ago

  • Created a topic, Multisite, posts on 1 site throwing a 500 error., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, force ssl https on one page, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Diamond MultiSite plugin causing problems after upgrade to 3.2.1", on the site WordPress Support Forums:
    We applied write prilivages to the write directory and everything below it and still no…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Diamond MultiSite plugin causing problems after upgrade to 3.2.1", on the site WordPress Support Forums:
    Follow up: I emailed the author. He suggested adding write permissions to the diamond-multisite-widgets directory…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Diamond MultiSite plugin causing problems after upgrade to 3.2.1", on the site WordPress Support Forums:
    yeah, I've tried that. I forgot to mention before that I'm running IIS 7 on…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Diamond MultiSite plugin causing problems after upgrade to 3.2.1", on the site WordPress Support Forums:
    Ipstenu, I think I've partially figured out the issue. I think it is some sort…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Diamond MultiSite plugin causing problems after upgrade to 3.2.1", on the site WordPress Support Forums:
    Also, possibly related - what is the diffence between plugins showing up in network admin…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Diamond MultiSite plugin causing problems after upgrade to 3.2.1", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, I've de-activated/activated it quite a few times, deleted and re-installed it several times, and…

    3 years ago

  • Created a topic, Diamond MultiSite plugin causing problems after upgrade to 3.2.1, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Diamond MultiSite] It only shows the FIRST post?!", on the site WordPress Support Forums:
    I had this same problem. I just figured out that if, under: Maximum post per…

    3 years ago

  • Posted a reply to "multisite addw2p simple rss feeds widget title showing 1970", on the site WordPress Support Forums:
    You're talking about the "Shortcodes' Documentation", right? Now I just need to learn how to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "multisite addw2p simple rss feeds widget title showing 1970", on the site WordPress Support Forums:
    I think I'm on the right track. Thank you. But, can I add a shortcode…

    3 years ago

  • Posted a reply to "multisite addw2p simple rss feeds widget title showing 1970", on the site WordPress Support Forums:
    I installed diamond multisite and began working with it. I love the idea of it…

    3 years ago

  • Posted a reply to "multisite addw2p simple rss feeds widget title showing 1970", on the site WordPress Support Forums:
    I'm still fairly new to WordPress and I'm probably not describing the details well -…

    3 years ago

  • Posted a reply to "multisite addw2p simple rss feeds widget title showing 1970", on the site WordPress Support Forums:
    Please tell me they're not all being pulled in from the same network, because you…

    3 years ago

  • Created a topic, multisite addw2p simple rss feeds widget title showing 1970, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "multisite dev password issue", on the site WordPress Support Forums:
    I ended up getting in using a different login, and was then able to go…

    3 years ago

  • Posted a reply to "multisite dev password issue", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the info, that's good to know. I don't what the heck the…

    3 years ago

  • Created a topic, multisite dev password issue, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Multisite "Stay Connected" widget issue", on the site WordPress Support Forums:
    I got it figured out. Just a stupid oversight on my part. I had the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Multisite "Stay Connected" widget issue", on the site WordPress Support Forums:
    Ipstenu, Thank you for the reply. We actually did try it that way yesterday, and…

    3 years ago

  • Created a topic, Multisite "Stay Connected" widget issue, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago