WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

andrewmills

Profile picture of andrewmills

Interests

Web application development, ColdFusion, PHP, Distributed Computing (esp. Folding@Home), British Science Fiction (Dr. Who, etc.), Entrepreneurship

  • Created a topic, Deprecated call in DereferenceShortcodeVars.php, on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Posted a reply to "Preserving line breaks in submitted form text areas?", on the site WordPress Support Forums:
    (facepalm) Well, that was silly of me. Let me try this again. that should have…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Jetpack Markdown Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, that's progress. Glad to hear you've got it working, Susan. Jonnie, how about you?…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Jetpack Markdown Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Susan Warren and JonnieDarko I've read the Jetpack Markdown instructions (http://jetpack.me/support/markdown/) but there isn't…

    3 months ago

  • Created a topic, Preserving line breaks in submitted form text areas?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Awesome plugin, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "How to set the file check root?", on the site WordPress Support Forums:
    Just going to second what Kimberly said. "/" is unlikely to be the root of…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Good but has a bug with 3.6", on the site WordPress Support Forums:
    Please do not modify WordPress core files (e.g. wp-includes/wp-db.php) to fix this issue. The wpdb->prepare…

    6 months ago

  • Created a topic, Updated version of plugin, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Muro rhymes with hero ;), on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Problem to add media to the page", on the site WordPress Support Forums:
    On IE 10, the "Console" tab appears after CSS and before Script. Are you using…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Problem to add media to the page", on the site WordPress Support Forums:
    Fortunately, IE also has a console. There should be a little "gear/wheel" in the top…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Problem to add media to the page", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I don't think MSE blocks or disables JavaScript. But the changes you mention in…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Problem to add media to the page", on the site WordPress Support Forums:
    Let's stay focused on the original problem with the "Add Media" link, please. The "Add…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Problem to add media to the page", on the site WordPress Support Forums:
    That's peculiar. Do you have JavaScript disabled in your web browser, or something that might…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Problem to add media to the page", on the site WordPress Support Forums:
    If you temporarily revert the theme back to TwentyTwelve does the "Add Media" link work?…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Broke my site", on the site WordPress Support Forums:
    Your site appears to be coming up fine for me, both the front page and…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Moving an non-WP, non-blog site into WP - how to plan?", on the site WordPress Support Forums:
    It sounds to me like you should look into a plugin that handles 301 redirects…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Internal Server Error", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried disabling all plugins? If so, what was the outcome?

    11 months ago

  • Posted a reply to "Multiple SQL queries", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I misunderstood your original intent . . . so the WordPress API suggestion makes…

    11 months ago

  • Posted a reply to "A lot of WP_Query on home page.", on the site WordPress Support Forums:
    It sounds like the number of if openings and closings are mismatched, one too many…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Multiple SQL queries", on the site WordPress Support Forums:
    I believe the proper syntax is: . . . WHERE meta_key IN ('metakey1', 'metakey2', etc.)…

    11 months ago

  • Posted a reply to "5.3 to 5.4 Sever Change and Resulting Carnage", on the site WordPress Support Forums:
    Greetings, Paul I'm inferring from your post these are likely business sites, and not personal/hobby…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Quark child theme", on the site WordPress Support Forums:
    Your child theme must have its own style.css file; it's required in order to work.

    11 months ago

  • Created a topic, Gets the Job Done, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "A lot of WP_Query on home page.", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, it will look something like that. You might have HTML in between each category…

    11 months ago

  • Posted a reply to "A lot of WP_Query on home page.", on the site WordPress Support Forums:
    I think there's another way you could get the same result. One wp_query. Multiple loops,…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Multisite won't work", on the site WordPress Support Forums:
    I'm guessing it is because you are using port 8888 in your URL. Per the…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Unwanted italics showing up on homepage titles and categories", on the site WordPress Support Forums:
    Understood. I'm curious-- why are you using <i> instead of <em>?

    11 months ago

  • Posted a reply to "Unwanted italics showing up on homepage titles and categories", on the site WordPress Support Forums:
    Good morning, Nick It looks like you took my advice about the styling of the…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Images Not Showing On Blog Anymore; Only Caption Shows", on the site WordPress Support Forums:
    The "old" images are still there, but something is setting them to 1 pixel x…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Unwanted italics showing up on homepage titles and categories", on the site WordPress Support Forums:
    Your HTML has 22 <i> tags in it, presently, but I cannot see what might…

    12 months ago

  • Posted a reply to "[Ajax Event Calendar] Not showing up on front end", on the site WordPress Support Forums:
    Just following up-- were you able to try disabling plugins, testing with the TwentyTwelve theme?

    12 months ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.6. Now, the visual editor has no icons", on the site WordPress Support Forums:
    Just following up-- were you able to change your theme to TwentyTwelve, and if so,…

    12 months ago

  • Posted a reply to "No more log-in", on the site WordPress Support Forums:
    Just following up-- were you able to turn on debugging, Marco Butz? If so, what…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Setting SMTP Options Network Wide", on the site WordPress Support Forums:
    Greetings, Chaplain Doug I can't personally vouch for it because I'm not running a Multisite…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Moving my URL to wordpress", on the site WordPress Support Forums:
    > I am very new to wordpress so would feel more comfortable with telephone guidance…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Ajax Event Calendar Problem with WP 3.6", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried deactivating all plugins besides Ajax Event Calendar?

    12 months ago

  • Posted a reply to "Search results keep displaying in sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I can see why the loop isn't working. That get_template_part function is looking for…

    12 months ago

  • Posted a reply to "RSS feed notworking", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not familiar with bloglovin (it looks like a Google Reader replacement as near as…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Search results keep displaying in sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    Am I correct in thinking you are showing us code from searchform.php? If so, could…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Linking to my posts creates comments", on the site WordPress Support Forums:
    Just following up-- did that help solve your issue?

    12 months ago

  • Posted a reply to "No more log-in", on the site WordPress Support Forums:
    If you can edit wp-config.php and turn on debug logging, the error log should have…

    12 months ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.6. Now, the visual editor has no icons", on the site WordPress Support Forums:
    If you switch your theme temporarily to TwentyTwelve and the visual editor starts working again,…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Logo in header showing blue box with question mark", on the site WordPress Support Forums:
    I don't think it's your CSS, at least based on what I can see. <img…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Loop in 2 columns is "out of order"", on the site WordPress Support Forums:
    You are quite welcome. Thanks for marking the topic as resolved.

    12 months ago

  • Posted a reply to "Loop in 2 columns is "out of order"", on the site WordPress Support Forums:
    Your code has two loops in it, actually. Loop #1 (line 2 in your pastebin)…

    12 months ago

  • Posted a reply to "TypeError", on the site WordPress Support Forums:
    I want to like this plugin, but am completely unable to upload any pictures into…

    12 months ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.6. Now, the visual editor has no icons", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried temporarily changing your theme to TwentyTwelve?

    12 months ago

  • Posted a reply to "How to remove hacker code", on the site WordPress Support Forums:
    That website has been compromised by malware (result of a Sucuri scan). To paraphrase Moderator…

    12 months ago