WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

andrew-s3

Profile picture of andrew-s3
  • Member Since: November 16th, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "500 Error When Plugin Installs", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure exactly what you mean by that.

    1 month ago

  • Created a topic, 500 Error When Plugin Installs, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "3 locations not displaying lat/long", on the site WordPress Support Forums:
    I manually changed the entries via the database and fixed the NULL statements.

    2 months ago

  • Posted a reply to "3 locations not displaying lat/long", on the site WordPress Support Forums:
    is there a way for me to manually enter these 3 coordinates via the database?

    2 months ago

  • Created a topic, 3 locations not displaying lat/long, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Background Query not Working", on the site WordPress Support Forums:
    You sir are THE MAN! Thank You! That seemed to do the trick - amazing…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Background Query not Working", on the site WordPress Support Forums:
    i've tried different renditions of the supplied "solutions" and have yet to solve the syntax…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Background Query not Working", on the site WordPress Support Forums:
    I've tested your suggestion <?php // Breadcrumbs require_once(get_template_directory(). '/lib/breadcrumbs.php'); global $post; if( is_single() ) {…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Background Query not Working", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE - I changed the file to the following in order to have the else…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Background Query not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Andrew - Thanks for pointing that out - it seems to have fixed the syntax…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Background Query not Working", on the site WordPress Support Forums:
    the server error returned is - PHP Parse error: syntax error, unexpected $end in E:\Users\cPanel\webbetas\public_html\carne\wp-content\themes\flat-theme\sub-title.php…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Background Query not Working", on the site WordPress Support Forums:
    the error being returned is the default dreamweaver return of - 'There is a syntax…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Background Query not Working", on the site WordPress Support Forums:
    I tried the above code and was still receiving a syntax error at the end…

    3 months ago

  • Created a topic, Background Query not Working, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Default Gallery Type Template", on the site WordPress Support Forums:
    Cais - I submitted a support ticket as that seems to be the general route…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Default Gallery Type Template", on the site WordPress Support Forums:
    I too am having this issue as well - has there been any resolution?

    3 months ago

  • Created a topic, is it possible to display the most recent from a specific playlist?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Custom Upcoming Event Loop [PHP], on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, AddThis using Template Tag, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "[LOOP] Trouble w/ orderby metakey values", on the site WordPress Support Forums:
    VICTORY IS MINE! <!-- LOOP START --> <?php //WP_Query Arguments $args = array ( //'cat'…

    12 months ago

  • Posted a reply to "[LOOP] Trouble w/ orderby metakey values", on the site WordPress Support Forums:
    I've modified my LOOP to the following: <!-- LOOP START --> <?php //WP_Query Arguments $args…

    12 months ago

  • Posted a reply to "[LOOP] Trouble w/ orderby metakey values", on the site WordPress Support Forums:
    Okay - I've implemented what you've suggested into my loop below - the problem seems…

    12 months ago

  • Posted a reply to "[LOOP] Trouble w/ orderby metakey values", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sorry I completely spaced - I'm going to see if I can work with…

    12 months ago

  • Posted a reply to "[LOOP] Trouble w/ orderby metakey values", on the site WordPress Support Forums:
    now is there a way for me to convert that same data to "Wednesday, September…

    12 months ago

  • Posted a reply to "[LOOP] Trouble w/ orderby metakey values", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using the 'Advanced Custom Fields' Plugin to create my custom fields - here's the…

    12 months ago

  • Created a topic, [LOOP] Trouble w/ orderby metakey values, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "[LOOP ISSUES] Custom loop displaying invisible content", on the site WordPress Support Forums:
    FIXED thanks to some help on codingforums

    12 months ago

  • Posted a reply to "[LOOP ISSUES] Custom loop displaying invisible content", on the site WordPress Support Forums:
    Okay so I adjusted the positioning issue by using display:table elements - but it's still…

    12 months ago

  • Posted a reply to "[LOOP ISSUES] Custom loop displaying invisible content", on the site WordPress Support Forums:
    I've changed the loop around a little bit: <div class="spotlight"> <!-- LOOP START --> <?php…

    12 months ago

  • Created a topic, [LOOP ISSUES] Custom loop displaying invisible content, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "How to Set Feed to Newest First & Specific Category", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the link - I'll take a look!

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to Set Feed to Newest First & Specific Category", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the update ESMI - I'll make that change now. Is there any way…

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to Set Feed to Newest First & Specific Category", on the site WordPress Support Forums:
    I figured it out - changed my query to the following: <?php $the_query = new…

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to Set Feed to Newest First & Specific Category", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for the duplicate code - it posted wrong the first time <ul class="recent-posts"> <!--…

    1 year ago

  • Created a topic, How to Set Feed to Newest First & Specific Category, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, WordPress Audio Player [need], on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, NextGen Gallery & NivoSlider causing conflicts, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, NextGen Gallery & NivoSlider causing conflicts, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problems Detecting Second Site", on the site WordPress Support Forums:
    IT'S ALIVE! had to make sure that the settings via dns for my subdomain pointed…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problems Detecting Second Site", on the site WordPress Support Forums:
    i'm taking a stab in the dark that my problem is related to - http://codex.wordpress.org/Configuring_Wildcard_Subdomains…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problems Detecting Second Site", on the site WordPress Support Forums:
    from reading other posts my .htaccess and wp-config.php look to be "okay" here's what i'm…

    2 years ago

  • Created a topic, Problems Detecting Second Site, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.4.2 - Pages & Posts display fatal Error", on the site WordPress Support Forums:
    FIXED

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.4.2 - Pages & Posts display fatal Error", on the site WordPress Support Forums:
    currently re-uploading everything from the newly downloaded ZIP from WordPress.org except the WP-CONTENT directory.

    2 years ago

  • Created a topic, WP 3.4.2 - Pages & Posts display fatal Error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problems with a Custom-Made WordPress Theme", on the site WordPress Support Forums:
    it shows up that way in Chrome/Firefox; but not sure how to fix it; can't…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Problems with a Custom-Made WordPress Theme", on the site WordPress Support Forums:
    it shows up that way in Chrome/Firefox; but not sure how to fix it; can't…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Problems with a Custom-Made WordPress Theme", on the site WordPress Support Forums:
    i can't get it to do that in my IE...

    3 years ago

  • Posted a reply to "Problems with a Custom-Made WordPress Theme", on the site WordPress Support Forums:
    what browser are you using; i'm using all current releases of: Chrome IE FireFox and…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Problems with a Custom-Made WordPress Theme", on the site WordPress Support Forums:
    and by the grace of god, everything is now functioning perfectly with all files in…

    3 years ago