WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

andaluzo

Profile picture of andaluzo
  • Member Since: July 11th, 2012
  • Created a topic, special characters, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Update FAILED Site Broken", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, there is an error in the wp-responder-email-autoresponder-and-newsletter-plugin/models/iterators/pending_broadcasts.php in the second line there is include_once…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Autoresponder don't send newsletter", on the site WordPress Support Forums:
    It seams we are dealing with this part of the code /* * This is…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Autoresponder don't send newsletter", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, could you find a solution? I have the same Problem here, Hopefully Raj would…

    9 months ago

  • Created a topic, changelog 1.4.1, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Scheduler not set properly", on the site WordPress Support Forums:
    found it in /other/cron.php

    1 year ago

  • Posted a reply to "Scheduler not set properly", on the site WordPress Support Forums:
    Can you please tell me where to fix that. Thanks

    1 year ago

  • Created a topic, write to DB, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Language Variable, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, show on blog excerp, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "URL Structure Problem", on the site WordPress Support Forums:
    I resolved it with putting the following as index.php in the template for '/' ?php…

    2 years ago

  • Posted a reply to "new Multiside leads to 404", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks guys finaly i found it myself. In the httpd.conf was Allow override none which…

    2 years ago

  • Created a topic, URL Structure Problem, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, new Multiside leads to 404, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "can not access wp-admin but can access wp-admin/plugins", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved

    2 years ago

  • Posted a reply to "can not access wp-admin but can access wp-admin/plugins", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, this did the trick. BUT, same plugins all active again and it works. Sometimes…

    2 years ago

  • Created a topic, can not access wp-admin but can access wp-admin/plugins, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Stops working on 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    @mbr solution, thanks for the hint. Today I deleted this "Widget Logic Visual" plugin one,…

    2 years ago

  • Created a topic, Not Working and no Attention, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Prevent scrolling, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Stops working on 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    What you guys think about this one http://wordpress.org/extend/plugins/widget-logic/ Maybe an alternative?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Stops working on 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    yeah, good idea. I am already with a nice theme which is already adapted. will…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Stops working on 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Dear John, that word for general widget funcions but I try to access the logic…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Stops working on 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    @ simon, you have also an idea how to work with the existing widgets i…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Stops working on 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    yes i have to admit the same :( I deactivated an were working on the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Stops working on 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    After I desactivated and reactivated the plugin it is working again. Hope that help you…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Stops working on 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    same here, is there any aproach how to fix the problem ?!?

    2 years ago

  • Created a topic, Menu Question, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Values in Fields", on the site WordPress Support Forums:
    Xnau, Thanks, I am quite unsure in which part of the templates I should start…

    2 years ago

  • Created a topic, Values in Fields, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Calculation with values, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: origin] Content & Sidebar same height, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, debug problems, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago