WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

amphibol

Profile picture of amphibol
  • Posted a reply to "Manually update via FTP does not work", on the site WordPress Support Forums:
    I made this procedure yesterday about 5 times. I always closed the browser, opened again…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Manually update via FTP does not work", on the site WordPress Support Forums:
    Are you sure that you uploaded the NG version to the right place? That means,…

    10 months ago

  • Posted a reply to "extremely slow loading time (after last wordpress and Nextgen update)!", on the site WordPress Support Forums:
    for newer versions beginning with NextGen Gallery version 2.0.0 this problem remain unresolved.

    10 months ago

  • Posted a reply to "Very long loading time because of NextGen Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    I have checked all the plugins and I got a result. The slowdown of my…

    10 months ago

  • Posted a reply to "extremely slow loading time (after last wordpress and Nextgen update)!", on the site WordPress Support Forums:
    I have checked all the plugins and I got a result. The slowdown of my…

    10 months ago

  • Posted a reply to "extremely slow loading time (after last wordpress and Nextgen update)!", on the site WordPress Support Forums:
    I will let you know, if I can find out how to resolve this problems...…

    10 months ago

  • Posted a reply to "extremely slow loading time (after last wordpress and Nextgen update)!", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for reply! I'm still investigating this, but the problem seems to be not easy…

    10 months ago

  • Created a topic, extremely slow loading time (after last wordpress and Nextgen update)!, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Very long loading time because of NextGen Gallery, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, nggallery, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "internet explorer doesn't show background image", on the site WordPress Support Forums:
    I did not find the error within .js file... and at the end audio player…

    2 years ago

  • Posted a reply to "internet explorer doesn't show background image", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you kmessinger! that's strange. the slowness might be explained by the file size. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "internet explorer doesn't show background image", on the site WordPress Support Forums:
    edit: I first thought jpg as a background image format isn't valid. After I changed…

    2 years ago

  • Created a topic, internet explorer doesn't show background image, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago