WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

alism

Profile picture of alism
  • Posted a reply to "When I change HTACCESS file dashboard DISAPPEARS", on the site WordPress Support Forums:
    Try disabling all your plugins and switch to the default theme temporarily, then try it…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Page links stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    Start a new topic (you'll not get as many eyeballs reading an already Resolved topic).…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Google Sitemap Unsupported File Format", on the site WordPress Support Forums:
    How have you generated your sitemap? Have you specified the correct URL as your sitemap…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Favicon not showing but personal avatar showing instead", on the site WordPress Support Forums:
    I see a little black box thing with a sort of horizontal line on it.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "A few questions......", on the site WordPress Support Forums:
    Use a plugin for the contact form. For instance: http://wordpress.org/extend/plugins/contact-form-7/ Admin > Links might be…

    4 years ago

  • Posted a reply to "When I change HTACCESS file dashboard DISAPPEARS", on the site WordPress Support Forums:
    What are you adding into your .htaccess? AddHandler x-mapp-php5 .php AddType x-mapp-php5 .php

    4 years ago

  • Posted a reply to "Dashboard in text", on the site WordPress Support Forums:
    Download a fresh copy of wordpress and unzip it. http://wordpress.org/download/ FTP to your site, then…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Unformatted Dashboard.", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds like you've been hacked. Bit of reading for you: http://codex.wordpress.org/FAQ_My_site_was_hacked http://wordpress.org/support/topic/268083#post-1065779 http://smackdown.blogsblogsblogs.com/2008/06/24/how-to-completely-clean-your-hacked-wordpress-installation/ http://ottodestruct.com/blog/2009/hacked-wordpress-backdoors/

    4 years ago

  • Posted a reply to "unstoppable spammer", on the site WordPress Support Forums:
    Sure you've got the right IP address?

    4 years ago

  • Posted a reply to "unstoppable spammer", on the site WordPress Support Forums:
    You can try blocking it with your .htaccess: order allow,deny deny from 213.5.71.12 allow from…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Problem - wordpress address", on the site WordPress Support Forums:
    Read this carefully, then pick one of the methods to change it back: http://codex.wordpress.org/Changing_The_Site_URL

    4 years ago

  • Posted a reply to "Blog Keeps Redirecting!?", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds like you've been hacked. Bit of reading for you: http://codex.wordpress.org/FAQ_My_site_was_hacked http://wordpress.org/support/topic/268083#post-1065779 http://smackdown.blogsblogsblogs.com/2008/06/24/how-to-completely-clean-your-hacked-wordpress-installation/ http://ottodestruct.com/blog/2009/hacked-wordpress-backdoors/

    4 years ago

  • Posted a reply to "Cannot edit, save, or publish posts with certain words", on the site WordPress Support Forums:
    Could be a bad mod_security rule getting a bit confused into thinking that those words…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Working around page hangs with blocked content", on the site WordPress Support Forums:
    I expect there's a cunning way to do that through .htaccess, ie checking the users…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Dumbest Q Ever - How to access my WP", on the site WordPress Support Forums:
    Depends where you've installed it (ie if you've given WordPress its own directory etc), but…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Security", on the site WordPress Support Forums:
    Have a read of this too - lots of tips: http://codex.wordpress.org/Hardening_WordPress I would strongly recommend…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permanent feed error? No fix?", on the site WordPress Support Forums:
    You've got a blank line somewhere it shouldn't be. Tracking it down might be a…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Setting up a test site while keeping current index page active", on the site WordPress Support Forums:
    If the plugin is active and you're logged in, you won't see a difference -…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Hacked?", on the site WordPress Support Forums:
    A few links to read: (yes, you've been hacked): http://codex.wordpress.org/FAQ_My_site_was_hacked http://wordpress.org/support/topic/268083#post-1065779 http://smackdown.blogsblogsblogs.com/2008/06/24/how-to-completely-clean-your-hacked-wordpress-installation/ http://ottodestruct.com/blog/2009/hacked-wordpress-backdoors/ Well done…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Setting up a test site while keeping current index page active", on the site WordPress Support Forums:
    The message doesn't have to say under maintenance...?

    4 years ago

  • Posted a reply to "Setting up a test site while keeping current index page active", on the site WordPress Support Forums:
    Have a look at a plugin called Maintenance Mode. It essentially allows you to put…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Are all images for a blog really dumped in one folder?", on the site WordPress Support Forums:
    4. Try a plugin like NextGen Gallery.

    4 years ago

  • Posted a reply to "virtual robots.txt driving me CRAZY!", on the site WordPress Support Forums:
    Take a look at your server log files to see exactly what Googlebot is pulling…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Deleting a comment", on the site WordPress Support Forums:
    Stupid question probably, but are you the owner of the blog you commented on? If…

    4 years ago

  • Posted a reply to "OH GOD. 911 HELP!!! Site is down. Not sure why", on the site WordPress Support Forums:
    Just get a malware warning, so don't really fancy digging any further! You might find…

    4 years ago

  • Posted a reply to "HTML / Visual tabs not showing", on the site WordPress Support Forums:
    On Users > Your Profile, is "Disable the visual editor when writing" ticked? If not,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "virtual robots.txt driving me CRAZY!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Tony, Interesting problem. The short answer is that as you point out, a robots.txt…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Fatal error encountered on my main WordPress admin login", on the site WordPress Support Forums:
    1. If you have access to your PHP.ini file, change the line in PHP.ini If…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WP says it's firday, but it's saturday", on the site WordPress Support Forums:
    If you switch to the default theme and disable all our plugins, does it still…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Urgent! Comments submitted all originates from the same IP", on the site WordPress Support Forums:
    Disable all your plugins and try again. Is 209.190.85.24 your servers IP address?

    4 years ago

  • Posted a reply to "Footer mysteriously at top of page", on the site WordPress Support Forums:
    Totally unrelated, but don't forget to upgrade to the newest version of WordPress to help…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks error, please help!", on the site WordPress Support Forums:
    Ah-ha. Well, sounds like a likely culprit to me. Will duck out of this thread…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks error, please help!", on the site WordPress Support Forums:
    Create a new text file called phpinfo.php, with the following line in it: <?php phpinfo();…

    4 years ago

  • Posted a reply to "posts do not show on site", on the site WordPress Support Forums:
    Yay! Well done. :-)

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks error, please help!", on the site WordPress Support Forums:
    Switch to the default permalinks, save, then switch back and save again. What happens? I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks error, please help!", on the site WordPress Support Forums:
    Is WordPress index.php actually installed in that /wordpress/ folder? You perhaps need to just tweak…

    4 years ago

  • Posted a reply to "I think I deleted my entire WP site!", on the site WordPress Support Forums:
    On Admin > Settings > Writing, what's the default category set to now?

    4 years ago

  • Posted a reply to "Weird Code", on the site WordPress Support Forums:
    Download a fresh copy of WordPress: http://wordpress.org/download/ ...and delete, then re-upload the wp-admin and wp-includes…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Trying to load images...", on the site WordPress Support Forums:
    Cool... nice one. You do have: http://www.martin-spence.com/wp-content/uploads/2010/ and http://www.martin-spence.com/blog/wp-content/uploads/2010/ So I think I'd be tempted…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Is There Live Support On This Site?", on the site WordPress Support Forums:
    There is no official phone support. Post your problem and someone might be able to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Trying to load images...", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like images have been added ok in the last few days? http://martin-spence.com/blog/wp-content/uploads/2010/03/ Might be…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Trying to load images...", on the site WordPress Support Forums:
    What's your site url?

    4 years ago

  • Posted a reply to "uploading media", on the site WordPress Support Forums:
    What are the settings that you've got on Admin > Settings > Miscellaneous?

    4 years ago

  • Posted a reply to "Trying to load images...", on the site WordPress Support Forums:
    What are the settings that you've got on Admin > Settings > Miscellaneous?

    4 years ago

  • Posted a reply to "posts do not show on site", on the site WordPress Support Forums:
    Don't be afraid to ask questions... it's how we learn stuff. :-) Yep, it's on…

    4 years ago

  • Posted a reply to "posts do not show on site", on the site WordPress Support Forums:
    Should be in the root directory of your site.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Posts not indexing on Google", on the site WordPress Support Forums:
    leslienorth, Take a look at your .htaccess just to make sure it's not got an…

    4 years ago

  • Posted a reply to "posts do not show on site", on the site WordPress Support Forums:
    I'd probably start by deleting or renaming the .htaccess file. If that gets things back…

    4 years ago

  • Posted a reply to "thumbnails ?", on the site WordPress Support Forums:
    Have patience... you only posted a couple of hours ago. This looks like it'll get…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Error after logging in.", on the site WordPress Support Forums:
    You'll need FTP access (or you may also be able to do it through any…

    4 years ago