WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

aliput

Profile picture of aliput
  • Member Since: August 28th, 2012
  • Created a topic, Adding extended_valid_elements to Tinymce?, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "How to Change Admin Product Page Screen Options from Code (products page blank)", on the site WordPress Support Forums:
    Are the user's meta options editable in the code somewhere James do you know?

    4 months ago

  • Posted a reply to "How to Change Admin Product Page Screen Options from Code (products page blank)", on the site WordPress Support Forums:
    Well done that man! Thanks James :D

    4 months ago

  • Posted a reply to "How to Change Admin Product Page Screen Options from Code (products page blank)", on the site WordPress Support Forums:
    Thank James!!!!!! You saved my sorry bacon. Glad you're resourceful as NO-ONE came to help…

    4 months ago

  • Posted a reply to "VAT breakdown on product page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Travellers. I looked for this file but I think woo commerce have changed since…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Ultimate TinyMCE & blank visual editor", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, there is a fix gruber. open your wp-config.php file and add the following line…

    1 year ago

  • Created a topic, Undefined variable PHP Error in Plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "HTML/Visual missing on 3.4.1 and 3.4.2", on the site WordPress Support Forums:
    @teresajean. Hi this IS a different issue. Your issue is solved by doing the following:…

    2 years ago

  • Posted a reply to "HTML/Visual missing on 3.4.1 and 3.4.2", on the site WordPress Support Forums:
    rlawrentz if you are still following this thread, can you provide steps that might help…

    2 years ago

  • Posted a reply to "HTML/Visual missing on 3.4.1 and 3.4.2", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Gabriel. Thanks for the suggestion. Yes, it was the first thing I tried. We've…

    2 years ago

  • Posted a reply to "HTML/Visual missing on 3.4.1 and 3.4.2", on the site WordPress Support Forums:
    Great news rlawrentz! :) Glad you're sorted. @kirayamato1992. Sorry! I missed your last post. Your…

    2 years ago

  • Posted a reply to "HTML/Visual missing on 3.4.1 and 3.4.2", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Clara_readinga. We'll do this a step at a time. First question, what computer are…

    2 years ago

  • Posted a reply to "HTML/Visual missing on 3.4.1 and 3.4.2", on the site WordPress Support Forums:
    IT IS SOLVED!!!! This is what the problem was. My anti-virus had an anonymiser running…

    2 years ago

  • Created a topic, HTML/Visual missing on 3.4.1 and 3.4.2, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Visual editor is no longer showing after upgrading to 3.3", on the site WordPress Support Forums:
    Having done some more extensive research - I believe the problem lies with the version…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Visual editor is no longer showing after upgrading to 3.3", on the site WordPress Support Forums:
    OK. I've discovered that this is only happening to me on laptops. How many of…

    2 years ago