WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

alfredo49

Profile picture of alfredo49
  • Member Since: June 20th, 2011
  • Created a topic, Abandoned Project? Author, reply us, please, on the site WordPress Support Forums

    1 day ago

  • Created a topic, i cant access admin area before try to activating the plugin, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "spam users in wp_users after wpsc upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    finally i have to deactivate the plugin..

    4 months ago

  • Posted a reply to "Error WP 3.9 b2", on the site WordPress Support Forums:
    Thxs for supporting! Regards!

    4 months ago

  • Posted a reply to "Error WP 3.9 b2", on the site WordPress Support Forums:
    hi! PHP: 5.3.8 MYSQL: 5.1.54_1 Only happens in WP 3.9, in previous WP versions not…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Error WP 3.9 b2", on the site WordPress Support Forums:
    In my hosting? I think the solution is not to hide the warning, If this…

    4 months ago

  • Created a topic, Error WP 3.9 b2, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Update for NextGen 2.0?", on the site WordPress Support Forums:
    yep, the last plugin release is after Nextgen Gallery 2.0 update Regards

    5 months ago

  • Posted a reply to "Update for NextGen 2.0?", on the site WordPress Support Forums:
    i think it works perfectly in nextgen 2.0, do you try it?

    5 months ago

  • Posted a reply to "Anonymous Users in Users Panel after Disable Wp E Commerce", on the site WordPress Support Forums:
    anyone??? :-(

    5 months ago

  • Created a topic, Anonymous Users in Users Panel after Disable Wp E Commerce, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Anonymous users is showing in wp user panel. Wp E Commerce Deactivated!! help!, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Pagelines Framework breaks with Woocommerce 2.1 ,incompatibility?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "spam users in wp_users after wpsc upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    nobody? :_(

    6 months ago

  • Posted a reply to "spam users in wp_users after wpsc upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    only not show when plugin is activated, but i can delete the plugin because i…

    6 months ago

  • Posted a reply to "spam users in wp_users after wpsc upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    yep 3.8.13.3 , now is deactivate , but no anonymous users in database.. The question…

    6 months ago

  • Posted a reply to "spam users in wp_users after wpsc upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Help!!! I delete all the anonymous users in the database but in users panels shows…

    6 months ago

  • Posted a reply to "spam users in wp_users after wpsc upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Hi: I have in wp-config.php i have define( 'WPSC_CUSTOMER_DATA_EXPIRATION', 3 * 3600 ); if (…

    6 months ago

  • Posted a reply to "bbpress control panel disappears with wp e commerce actived", on the site WordPress Support Forums:
    solved! With User Role Ediditor plugin active 1. Deactivate wp e commerce 2. User Role…

    6 months ago

  • Created a topic, bbpress control panel disappears with wp e commerce actived, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, im searching a pagination ajax plugin, posts must load in the same page bellow, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "When i add a product the cart is empty only works when i refresh the page", on the site WordPress Support Forums:
    hmmm what type of problem? in the latest versions the cart worked perfectly..

    7 months ago

  • Created a topic, When i add a product the cart is empty only works when i refresh the page, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Shopping cart problem", on the site WordPress Support Forums:
    my URL http://www.anembe.com/proximo-congreso/inscripcion-online/

    7 months ago

  • Posted a reply to "Shopping cart problem", on the site WordPress Support Forums:
    same problem!

    7 months ago

  • Posted a reply to "[Possible Bug] Dont work wordpress native order post,media etc by fields..", on the site WordPress Support Forums:
    well , i dont realize but in the plugin settings , the second box should…

    7 months ago

  • Created a topic, [Possible Bug] Dont work wordpress native order post,media etc by fields.., on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Pagelines Carrousel is broken after NGG 2.0, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Add custom fields not run", on the site WordPress Support Forums:
    This occurs always, the custom field is never linked in the screen ,always returns how…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Add custom fields not run", on the site WordPress Support Forums:
    Yep the problem is that when you drop the new element it always returns at…

    10 months ago

  • Created a topic, Add custom fields not run, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Add fees to card based on payment gateway selected, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Blank Page in NextGen Gallery Settings & Other Settings", on the site WordPress Support Forums:
    Bug Report Send Regards

    12 months ago

  • Posted a reply to "Blank Page in NextGen Gallery Settings & Other Settings", on the site WordPress Support Forums:
    My hosting is linux , login details? Hmmm do you want to say server php…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Blank Page in NextGen Gallery Settings & Other Settings", on the site WordPress Support Forums:
    The same with wordpress 3,5,2 and wordpress 3,6rc2,,,, solution please

    12 months ago

  • Created a topic, Blank Page in NextGen Gallery Settings & Other Settings, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Adrotate 3.8.6 brokes ad in 2 rows and 2 columns", on the site WordPress Support Forums:
    Thxs! With a custom css the problem was solved! Regards

    1 year ago

  • Posted a reply to "Adrotate 3.8.6 brokes ad in 2 rows and 2 columns", on the site WordPress Support Forums:
    Nothing, the result is the same , only shows the first column , only show…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Adrotate 3.8.6 brokes ad in 2 rows and 2 columns", on the site WordPress Support Forums:
    Hi: link1 link2

    1 year ago

  • Posted a reply to "Adrotate 3.8.6 brokes ad in 2 rows and 2 columns", on the site WordPress Support Forums:
    if you put 3 rows and 3 columns, also 4 rows and 4 columns, show…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Adrotate 3.8.6 brokes ad in 2 rows and 2 columns", on the site WordPress Support Forums:
    i just updated 3.8.6.2 but the situation is the same, dont show the second column…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Adrotate 3.8.6 brokes ad in 2 rows and 2 columns", on the site WordPress Support Forums:
    Thxs for support!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Adrotate 3.8.6 brokes ad in 2 rows and 2 columns", on the site WordPress Support Forums:
    http://www.anembe.com/agenda/evento/ Sidebar Right , bottom => Enlaces patrocinados

    1 year ago

  • Posted a reply to "Adrotate 3.8.6 brokes ad in 2 rows and 2 columns", on the site WordPress Support Forums:
    Hi. Actually i have 4 ads in a group, the adrotate widget is configured to…

    1 year ago

  • Created a topic, Adrotate 3.8.6 brokes ad in 2 rows and 2 columns, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Plugin claims all pictures were taken on 1 January 1970", on the site WordPress Support Forums:
    Hi! Thxs! It seems to works

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can you specify the height of the player?", on the site WordPress Support Forums:
    i find it in gallery-player.php Add in line 90 for example panel_height: 530, [Suggestion] However…

    1 year ago

  • Created a topic, Can you specify the height of the player?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Responsive Mode dont run for me when i go back to the original size", on the site WordPress Support Forums:
    Another issues i found: (i dont know if they are related with my problem) -…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Responsive Mode dont run for me when i go back to the original size", on the site WordPress Support Forums:
    I've been investigating about this problem, it occurs in Firefox and Chrome, in explorer dont…

    1 year ago