WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

ahwm

Profile picture of ahwm
  • Member Since: February 14th, 2012
  • Find me on:

  • Created a topic, Background broken after update to 0.9.2.6, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: The Google+ plugin] not working, does not connect properly to G+", on the site WordPress Support Forums:
    @Windracer: I've noticed much the same thing, only no error displayed. Just doesn't import.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: The Google+ plugin] not working, does not connect properly to G+", on the site WordPress Support Forums:
    My understandning is that the G+ API is read-only, so only G+ can post to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: The Google+ plugin] Doesn't Import", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that worked, as I noted on that thread. Thanks. :)

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: The Google+ plugin] not working, does not connect properly to G+", on the site WordPress Support Forums:
    Yes! That worked perfectly! Once I made that change the Authenticate button changed to Test.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Multisite Subdomain Issue", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, it works on the desktop now. It wasn't working on my netbook.. I'll have…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Multisite Subdomain Issue", on the site WordPress Support Forums:
    That is a possibility. I'll do some playing around with it. Thanks. I do have…

    2 years ago

  • Created a topic, Multisite Subdomain Issue, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Google+ Crossposting] Worked once, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: The Google+ plugin] Doesn't Import", on the site WordPress Support Forums:
    Haha.. whoops.. Replied to another thread I found searching Google, and this one got created…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: The Google+ plugin] Doesn't Import, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: The Google+ plugin] not working, does not connect properly to G+", on the site WordPress Support Forums:
    Apparently a lot of people are having troubles. I get the popup, but then it…

    3 years ago