WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

agMedia34

Profile picture of agMedia34
  • Member Since: October 14th, 2011
  • Posted a reply to "Post In - Link Missing", on the site WordPress Support Forums:
    The solution provided on WPMU did not actually fix my issue. That was the point…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Post In - Link Missing", on the site WordPress Support Forums:
    I quit using it because after over a month I had no response from support,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Post In - Link Missing", on the site WordPress Support Forums:
    Not sure. I quit using it.

    1 year ago

  • Created a topic, "0" Support, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Wordbooker] seems there is a problem with apostrophe and some characters", on the site WordPress Support Forums:
    Just getting around to this - sorry - do you still have the file referenced…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Migrating", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome. So then if the post IDs do change ... I can update the associated…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Migrating", on the site WordPress Support Forums:
    Actually dont use the FB comment box. Just the import/export from facebook to the native…

    1 year ago

  • Created a topic, Migrating, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Problem / Question on Rich Snippets, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Wordbooker] seems there is a problem with apostrophe and some characters", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. Can you also make this edit and post a new link to the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Wordbooker] seems there is a problem with apostrophe and some characters", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Steve. Or is there something we can fix on our end?

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Wordbooker] seems there is a problem with apostrophe and some characters", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Steve. I have the same issue. It converts certain characters like apostrophe and the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    iframe[style] {width: 100% !important;} Probably have to dig deeper to find out the exact selector…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Steve. Any insight on the token issue? I know we were not really getting…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    Quick Question. Does this pull comments to a page that is linked to a new…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm. Weird that it works for 2.1.27, so I dont think its a server/site issue.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    Cool, thank you. So then what can we do? Is there something I need to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, here is the info from the version that works initially, but fails later. Wordbooker…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    With this one you just posted - still no go - wont authenticate initially. This…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that was after I reset the token. Ill post the logo in a bit…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    The other one would work temporarily and then fail, bu this new version wont even…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    When I turn CURL off and reset the token, it gives me this ... Authorisation…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    This one ... Authorisation Process 2013-03-04 13:15:21 Getting Userdata - Authorisation Process 2013-03-04 13:15:21 No…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    Cache Refresh 2013-03-04 12:57:10 Cache Refresh Commence 1 - Cache Refresh 2013-03-04 12:57:10 Cache Refresh…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    I do not. Its just a shared account. Here is what they gave me yesterday…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    Yesterday they said they were able to wget from http, but not https. Wouldnt the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, now Im confused, sorry. Servers are not my thing. So I need to have…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, thank you. Would it matter that both of these settings are currently "unchecked"? Use…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    Server IP is 184.173.199.230 I had them test the wget as well and they said…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    Okay. So then how do I fix that? Any ideas?

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    I see both in the info ... see below ... but Im still confused why…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, thanks. Did the log tell you anything? Also - what happens if there are…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    Would this matter if I am logged into my personal account at the same time…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, so I did another post and it failed ... so I looked at my…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    Sure thing. Ill have to wait until it stops working again though. I dont think…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    I checked "Disable in-line production of OpenGraph Tags" and the error went away. Maybe my…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    Okay - but this was an issue also before I upgraded to the beta. Also…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    Just found a link on your site for the new version and made the upgrade.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    Ill test it for you. Where is the link to download? Still curious though -…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    When I click update - now it goes through the process and I get an…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Posting", on the site WordPress Support Forums:
    Support information? Im using the latest version of wordpress, an the latest version of the…

    1 year ago

  • Created a topic, Double Posting, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Is this still active?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Post In - Link Missing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Count and Album Issues, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Timing Issue", on the site WordPress Support Forums:
    Install is only a month or 2 old, and yes, on the settings screen when…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Timing Issue", on the site WordPress Support Forums:
    Weird. UTC-6 works fine, but selecting Chicago sets everything off by 6 hours. It wasn't…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Timing Issue", on the site WordPress Support Forums:
    It may not be with your plugin at all. I just noticed in my activity…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Timing Issue", on the site WordPress Support Forums:
    Im using a very heavily modified version of the MADE theme. http://www.industrialthemes.com/made/ Ill do a…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Timing Issue", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, thank you. So what do you need from me? I dont have any live…

    2 years ago