WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

adventurenick

Profile picture of adventurenick
  • Member Since: March 22nd, 2012
  • Find me on:

  • Created a topic, Works perfectly!, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Sitemap 404", on the site WordPress Support Forums:
    I also experienced the same thing after updating the plugin. Disabling and re-enabling it fixed…

    8 months ago

  • Created a topic, Simple and effective, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Fatal Error..., on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Nice plugin, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Live traffic not working", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also having the same problem. On letsbewild.com I am still using 3.8.7 and live…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Want to add Instagram and customized icons", on the site WordPress Support Forums:
    I'll add my vote to add instagram with its 100 million users, as well as…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Please Move Setting Page Back Under Standard WordPress "Settings"", on the site WordPress Support Forums:
    I'd agree also - it was perfect where it was before, but if by default…

    1 year ago

  • Posted a reply to "High Clicks", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like my guess was right, after changing all the shortlinks to regular links, it's…

    1 year ago

  • Posted a reply to "High Clicks", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Pete, should know for sure tomorrow morning when the click report for today shows…

    1 year ago

  • Posted a reply to "High Clicks", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Pete, was about to shoot you an email and then I think I might…

    1 year ago

  • Created a topic, High Clicks, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Links not Changing", on the site WordPress Support Forums:
    On my end I was experiencing a ridiculously high increase in clicks on both the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Links not Changing", on the site WordPress Support Forums:
    Reporting back in - my money is on it being a glitch on Amazon's end,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Links not Changing", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like maybe some kind of glitch going on for other Amazon Associates: http://forums.prospero.com/n/mb/message.asp?webtag=am-associhelp&msg=42533.1&ctx=0

    1 year ago

  • Posted a reply to "Links not Changing", on the site WordPress Support Forums:
    @BU810 could be, I just updated my previous post though because I noticed the same…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Links not Changing", on the site WordPress Support Forums:
    Like you, I'm seeing the biggest number of clicks for Basic Display - Detail Page.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Links not Changing", on the site WordPress Support Forums:
    Very weird indeed, glad I'm not the only one which might make it harder to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Which Amazon AWS are we using with this script?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure if maybe you are posting to the wrong plugin support forum, but…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Links not Changing", on the site WordPress Support Forums:
    Since activating the plugin 2 days ago I've noticed a very, very large increase in…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Links not Changing", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like it's working on my end now, I guess some of the proxies are…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Links not Changing", on the site WordPress Support Forums:
    Glad to hear you got it working. Which proxy did you have success testing it…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Links not Changing", on the site WordPress Support Forums:
    Also Pete, do you have any proxies that you recommend for testing the plugin with…

    1 year ago

  • Posted a reply to "UK Links not Changing but Others Are?", on the site WordPress Support Forums:
    @BU810 - not sure if you saw my comment in the other thread, so I'll…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Links not Changing", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Pete, thanks for responding! I've tried several proxies and also had a friend in…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Links not Changing", on the site WordPress Support Forums:
    I'm trying to sort out the same thing myself right now. I've been trying to…

    1 year ago

  • Created a topic, Facebook Share Button Problems, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Post Title Class", on the site WordPress Support Forums:
    Well, after bumbling around for a while I got the Post Title to style by…

    2 years ago

  • Created a topic, Post Title Class, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Works perfectly on a high traffic travel magazine website, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Easy FancyBox] Modify img selectors", on the site WordPress Support Forums:
    Logged in to say thanks so much for this - I was having the same…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Subdirectory images randomly not loading", on the site WordPress Support Forums:
    The latest: "Seems WPMU requires more resources than common WP. As I understand it uses…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Subdirectory images randomly not loading", on the site WordPress Support Forums:
    Just heard back from them and they said "If you are not seeing your images…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Subdirectory images randomly not loading", on the site WordPress Support Forums:
    no safe mode. I just tried doing a manual installation of WP on another add-on…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Kindly Suggest How We Can Improver Our Website?", on the site WordPress Support Forums:
    Looks good, but the load time was a bit slow for the top slideshow. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Subdirectory images randomly not loading", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, no hotlink protection, and the issue only occurs on the subdirectories. I'm stumped.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Subdirectory images randomly not loading", on the site WordPress Support Forums:
    I've tried the default 2011 theme and the 2010 theme and get the same problem…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Subdirectory images randomly not loading", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your help. Just changed the htaccess to what you suggested, but unfortunately the…

    2 years ago

  • Created a topic, Subdirectory images randomly not loading, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago