WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

adityabajaj

Profile picture of adityabajaj
  • Member Since: December 18th, 2011
  • Pune, India
  • tipscow.com
  • Find me on:

Bio/Description

Love to learn and share knowledge. Maintain my blog to do my bit of sharing what I know and have. Trying to get better each day with you beautiful people.
Cheers

  • Posted a reply to "show category/tag in product meta title", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, I tried adding category in title template of Yoast SEO plugin and it did…

    11 months ago

  • Posted a reply to "How to Display Just One Post on a Page of Posts", on the site WordPress Support Forums:
    Your code seems to be missing a closing paranthesis for args variable. Assign the following…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Remove Featured Image from Full Posts", on the site WordPress Support Forums:
    well, in that case you need to elaborate the ask. sharing a link along would…

    11 months ago

  • Posted a reply to "How to Display Just One Post on a Page of Posts", on the site WordPress Support Forums:
    http://wordpress.org/support/topic/show-posts-from-only-one-category?replies=6

    11 months ago

  • Posted a reply to "Blank Page Error.(if a / is missing)", on the site WordPress Support Forums:
    Maybe there is some problem in the Permalinks settings? Did you compare the settings in…

    11 months ago

  • Posted a reply to "How to remove Page Title from pages", on the site WordPress Support Forums:
    You will need to edit the theme. Go to theme editor and then edit content.php…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Mailto link makes page go blank", on the site WordPress Support Forums:
    Strange! Link to check?

    11 months ago

  • Posted a reply to "Remove Featured Image from Full Posts", on the site WordPress Support Forums:
    Edit your post then in the right rail towards the bottom, you will see the…

    11 months ago

  • Posted a reply to "How to eliminate header menu background", on the site WordPress Support Forums:
    If you are aware of CSS coding, use theme editor and edit style.css there. If…

    11 months ago

  • Posted a reply to "How to create Descriptions in Meta for older Posts", on the site WordPress Support Forums:
    You can set the template for each of the meta fields in the settings of…

    11 months ago

  • Posted a reply to "show category/tag in product meta title", on the site WordPress Support Forums:
    Check whether your theme’s header.php file contains a call to wp_head().

    11 months ago

  • Posted a reply to "Comment and Title links to https URL", on the site WordPress Support Forums:
    Your website URL to check the problem?

    11 months ago

  • Posted a reply to "Multisite or not?", on the site WordPress Support Forums:
    There are two options: 1. Install two WP instances. Problem: Your users may need to…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Registration Form", on the site WordPress Support Forums:
    Best way would be to backup your site and test it out and let us…

    11 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BulletProof Security] Leverage Browser Caching via .htaccess", on the site WordPress Support Forums:
    oh i see! I got you. However, before I had this information handy I had…

    12 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BulletProof Security] Leverage Browser Caching via .htaccess", on the site WordPress Support Forums:
    @WPyogi thanks for reminding about the guidelines. In this case, how should i direct solution…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Assets (JS/CSS) get loaded even if custom contact form is not placed on site", on the site WordPress Support Forums:
    Whoaa! I found an answer. You need to set Yes on settings pages of CCF.…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Assets (JS/CSS) get loaded even if custom contact form is not placed on site", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Any suggestions anyone please? There are so many JS and css getting loaded so…

    12 months ago

  • Created a topic, Google's eye on Multisites with subdirectory structure, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Multisite Subdirectory or Single Site Category?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Form displayed not as expected, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Custom fields extended use, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, another plugin's display code in embedit pro html snippet, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Assets (JS/CSS) get loaded even if custom contact form is not placed on site", on the site WordPress Support Forums:
    I don't want to deactivate as I am using them for my site but at…

    1 year ago

  • Created a topic, wp_mail is sending mail twice, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Akismet] Settings broken in Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    OK my solution, (if it may help someone else) to fix it, was to reload…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Akismet] Settings broken in Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I am still not sure what is the conclusion. Please could you summarize? I…

    1 year ago

  • Created a topic, WP Hosting in India, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "main multisite interfering with addon sites on godaddy's shared hosting", on the site WordPress Support Forums:
    It is subdomain.ADDON.com/inner-page-or-post AND ADDON.com/inner-page-or-post. These are manual.

    1 year ago

  • Posted a reply to "main multisite interfering with addon sites on godaddy's shared hosting", on the site WordPress Support Forums:
    Mika, I am so thankful for taking time to write on this. Godaddy, sends me…

    1 year ago

  • Posted a reply to "main multisite interfering with addon sites on godaddy's shared hosting", on the site WordPress Support Forums:
    Oh Sorry! My Mistake. Wait, is this subdomain.domain.com or subdomain.ADDON.com? It is subdomain.ADDON.com/inner-page-or-post AND ADDON.com/inner-page-or-post.

    1 year ago

  • Posted a reply to "main multisite interfering with addon sites on godaddy's shared hosting", on the site WordPress Support Forums:
    Addon is pointing to its own location. Their homepage (subdomain.domain.com) is opening. But the inner…

    1 year ago

  • Posted a reply to "main multisite interfering with addon sites on godaddy's shared hosting", on the site WordPress Support Forums:
    WP Multisite and sites within its network are working fine. However the addon domains which…

    1 year ago

  • Created a topic, main multisite interfering with addon sites on godaddy's shared hosting, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, wordpress install page in redirect loop, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Subdomain pages not working", on the site WordPress Support Forums:
    Oh it was a cache issue on the subdomain's dashboard problem. I closed all browser…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Subdomain pages not working", on the site WordPress Support Forums:
    An update: Was able to fix subdomain problem by setting false to true: define('SUBDOMAIN_INSTALL', true);…

    1 year ago

  • Created a topic, Subdomain pages not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "WordPress multisite to connect subdomains and posts?", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, a lot of discussion has happened but it is difficult to summarize..what? I have…

    1 year ago

  • Created a topic, Assets (JS/CSS) get loaded even if custom contact form is not placed on site, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "No data on custom homepage but present in admin console", on the site WordPress Support Forums:
    Hector, Thanks a ton! Now the code is showing. I had removed that temporarily from…

    2 years ago

  • Created a topic, No data on custom homepage but present in admin console, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Slideshow not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "New Site has blank homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Chip and Inkthemes, thanks for your responses. I tried them and finally found that…

    2 years ago

  • Posted a reply to "New Site has blank homepage", on the site WordPress Support Forums:
    I am using FIGERO. This is my first wordpress site. I have not enabled anything.…

    2 years ago

  • Created a topic, New Site has blank homepage, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Web Scraper] scraping from a plain url, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago