WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

adamdport

Profile picture of adamdport
  • Member Since: November 29th, 2012
  • Posted a reply to "Offset percentage not working", on the site WordPress Support Forums:
    Remember to clear option "Before HTML element.". It must be empty to use percentage offset.…

    2 years ago

  • Created a topic, Offset percentage not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "upPrev using YARPP always shows same posts", on the site WordPress Support Forums:
    I don't think so galak, I'm using 3.4.2.

    2 years ago

  • Posted a reply to "upPrev using YARPP always shows same posts", on the site WordPress Support Forums:
    "Just Previous", "Previous in category" and "Previous in tag" all have the same behavior--the same…

    2 years ago

  • Created a topic, Typo in english translation, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "upPrev using YARPP always shows same posts", on the site WordPress Support Forums:
    Just upgraded to 4.0.2--no difference. I noticed you have the "Number of posts to show"…

    2 years ago

  • Posted a reply to "upPrev using YARPP always shows same posts", on the site WordPress Support Forums:
    Didn't work for me. I'm still getting the same 5 posts. I'm using YARPP 4.0.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "upPrev using YARPP always shows same posts", on the site WordPress Support Forums:
    I didn't realize the other post was for a different plugin. I'm using upPrev, 3.3.11.…

    2 years ago

  • Created a topic, upPrev using YARPP always shows same posts, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Javascript not loading?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago