WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

acheashadow

Profile picture of acheashadow
  • Member Since: January 8th, 2008
  • Find me on:

  • Created a topic, [Plugin: WordPress.com Stats] [WP-Stats] Another Issue (Different error for me), on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Issue with archives.php", on the site WordPress Support Forums:
    Someone must know how to fix this!!!!

    4 years ago

  • Posted a reply to "Issue with archives.php", on the site WordPress Support Forums:
    Someone please help!

    4 years ago

  • Posted a reply to "Issue with archives.php", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone?

    4 years ago

  • Created a topic, Issue with archives.php, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] ERROR HTTP ERROR xxx.jpg 500", on the site WordPress Support Forums:
    Nope havent got them installed

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] ERROR HTTP ERROR xxx.jpg 500", on the site WordPress Support Forums:
    That didn't work :( I know its not the server because I'm running another wordpress…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] ERROR HTTP ERROR xxx.jpg 500", on the site WordPress Support Forums:
    Hello?

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] ERROR HTTP ERROR xxx.jpg 500", on the site WordPress Support Forums:
    Still no one that can help? Seriously?

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] ERROR HTTP ERROR xxx.jpg 500", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone?

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] ERROR HTTP ERROR xxx.jpg 500", on the site WordPress Support Forums:
    I have the EXACT same problem, also when I click the NGGallery icon on add…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Catergory and Tag dropdown menu search function", on the site WordPress Support Forums:
    Is there an available plugin to do what I require?

    4 years ago

  • Created a topic, Catergory and Tag dropdown menu search function, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Cant Delete Auto-Install Plugins, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Manual Upgrade from 2.7 to 2.7.1 - wp-content folder not being read, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, RSS Feed not validating, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "TinyMCE Issue", on the site WordPress Support Forums:
    Ive fixed it by following these guidelines: For others coming across the same error with…

    6 years ago

  • Posted a reply to "TinyMCE Issue", on the site WordPress Support Forums:
    Ive tried that to no avail! anyone?

    6 years ago

  • Posted a reply to "TinyMCE Issue", on the site WordPress Support Forums:
    Surely someone must know whats wrong?

    6 years ago

  • Posted a reply to "TinyMCE Issue", on the site WordPress Support Forums:
    Ive installed tinyMCE and ive deleted all my temp net files and history in IE7…

    6 years ago

  • Posted a reply to "TinyMCE Issue", on the site WordPress Support Forums:
    heres another error I get: Line: 85 Char: 9 Error: 'tinyMCE' is undefined Code: 0…

    6 years ago

  • Created a topic, TinyMCE Issue, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Custom Permalink now working after installing WP 2.6", on the site WordPress Support Forums:
    I fixed it by going to a default and leaving it there all my old…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks broken after 2.6 upgrade - Please Help!", on the site WordPress Support Forums:
    Ive got the exact same problem!

    6 years ago

  • Posted a reply to "Custom Permalink now working after installing WP 2.6", on the site WordPress Support Forums:
    Well its pretty much the same.. it works if i change the permalink structure to…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Custom Permalink now working after installing WP 2.6", on the site WordPress Support Forums:
    I tried deleting htacess and it didnt work :(

    6 years ago

  • Posted a reply to "Custom Permalink now working after installing WP 2.6", on the site WordPress Support Forums:
    If this doesnt get fixed soon googles gonna screw me!

    6 years ago

  • Posted a reply to "Custom Permalink now working after installing WP 2.6", on the site WordPress Support Forums:
    same problem as me!

    6 years ago

  • Posted a reply to "Error 404 on posts in new 2.6 ??", on the site WordPress Support Forums:
    Ive got the exact same problem!

    6 years ago

  • Posted a reply to "Navigation help (CSS & Child/Parent Links)", on the site WordPress Support Forums:
    Ahh no problem i've fixed it :) Thanks for your help!

    6 years ago

  • Posted a reply to "Navigation help (CSS & Child/Parent Links)", on the site WordPress Support Forums:
    so those are the correct css classes to use? because firebug is telling me that…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Navigation help (CSS & Child/Parent Links)", on the site WordPress Support Forums:
    No one at all?

    6 years ago

  • Posted a reply to "Navigation help (CSS & Child/Parent Links)", on the site WordPress Support Forums:
    Can anyone help?

    6 years ago

  • Posted a reply to "WordPress as CMS for online news publication", on the site WordPress Support Forums:
    CNN doesn't use wordpress as far as I can see

    6 years ago

  • Posted a reply to "Showing Wrong Name in Logo", on the site WordPress Support Forums:
    Ahh i meant the admin panel not the php file.. goto yoururl.com/wp-admin and log in

    6 years ago

  • Posted a reply to "Showing Wrong Name in Logo", on the site WordPress Support Forums:
    Go into the options in wp-admin and under general you will have Blog Title and…

    6 years ago

  • Created a topic, Navigation help (CSS & Child/Parent Links), on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Comments Issue (Appeared for no reason?)", on the site WordPress Support Forums:
    I use dreamweaver and I even copied over an older version of the code.. if…

    7 years ago

  • Created a topic, Comments Issue (Appeared for no reason?), on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Javascript Adverts not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    anyone?

    7 years ago

  • Posted a reply to "Javascript Adverts not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    the source is: `<script src="http://cds.adecn.com/add/script.js?v=2.2;siteId=65245;spotId=10274;width=468;height=60$method"> </script>` what would i need to do to that?

    7 years ago

  • Posted a reply to "Javascript Adverts not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    anyone? it works fine in firefox just not IE7 (not sure anout IE6)

    7 years ago

  • Posted a reply to "Javascript Adverts not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    Okay ive just realised that the adverts work in FIREFOX not ie.. any suggestions?

    7 years ago

  • Posted a reply to "Javascript Adverts not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    anyone?

    7 years ago

  • Posted a reply to "Category shows <p></p> in title. how to fix?", on the site WordPress Support Forums:
    the <p> doesnt appear to me?

    7 years ago

  • Created a topic, Javascript Adverts not appearing, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Installation issue", on the site WordPress Support Forums:
    anyone else who gets this error simply install a previous version then upgrade

    7 years ago

  • Posted a reply to "Installation issue", on the site WordPress Support Forums:
    thats not possible im afraid, im running wordpress on another windows server and that works…

    7 years ago

  • Created a topic, Installation issue, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago