WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

WIBeditor

Profile picture of WIBeditor
  • Member Since: March 6th, 2011
  • Created a topic, User registration problems, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Genius, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "what kind of load on server does this cause?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm building a buddypress site with this plugin. It does seem to generate a lot…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Somehow cached logged-in pages with admin bar?", on the site WordPress Support Forums:
    I just reproduced the issue with a fresh cache and with the logged-in user cache…

    6 months ago

  • Created a topic, Somehow cached logged-in pages with admin bar?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Lifesaver, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Breaks tabs & field hiding on registration and edit pages, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Really impressive, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Smart approach to a conceptual flaw in BP/WP user management, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Works with BuddyPress, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Solid Free Alternative To Paid BP Chat Plugins, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "google maps api curl call", on the site WordPress Support Forums:
    I ran into this issue on my local development virtual machine. @carterconnection21's approach worked. But…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Locked me out of admin area", on the site WordPress Support Forums:
    I appreciate that you're trying to keep it constructive, and I know developers get an…

    8 months ago

  • Created a topic, Locked me out of admin area, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Good plugin thanks!, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Should be in core, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] rogue FTP process with self-hosted CDN", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: W3 Total Cache] rogue FTP process with self-hosted CDN, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Fatal Error on Buddypress Registration", on the site WordPress Support Forums:
    Ditto. Same problem, same version, same timeframe. Except I'm not using buddypress.

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: YOURLS: WordPress to Twitter] Tweet is posted, but without a link", on the site WordPress Support Forums:
    See #360 http://planetozh.com/blog/my-projects/yourls-wordpress-to-twitter-a-short-url-plugin/?cp=36#comments and #363

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: YOURLS: WordPress to Twitter] Tweet is posted, but without a link", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting this too, with YOURLS install and bit.ly. Not every time—seems random. Thought it…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Post Type List Widget] 'Count' limiter working in widget but not in shortc", on the site WordPress Support Forums:
    Works! Cheers.

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Post Type List Widget] 'Count' limiter working in widget but not in shortc", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome, thanks—I'll check it out now.

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Custom Post Type List Widget] 'Count' limiter working in widget but not in shortc, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Ultimate Taxonomy Manager] Default links work, but the permalinks don't", on the site WordPress Support Forums:
    I had this same issue with broken permalinks for custom taxonomies after a host migration.…

    3 years ago