WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

The_Waste_Land

Profile picture of The_Waste_Land
  • Member Since: November 25th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Logo and favicon disappeared after upgrade to 3.1.11", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, d4z_c0nf ;) I think I managed to put it back the way it was!

    5 months ago

  • Posted a reply to "Logo and favicon disappeared after upgrade to 3.1.11", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much, it worked. Now I have to find out how to center…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Logo and favicon disappeared after upgrade to 3.1.11", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, I did...

    5 months ago

  • Created a topic, Logo and favicon disappeared after upgrade to 3.1.11, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Beautiful theme, very flexible, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Conflicts with Contact Form 7", on the site WordPress Support Forums:
    So what is the solution? No solution, just a workaround: I had to deactivate the…

    8 months ago

  • Created a topic, Very nice and flexible, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Conflicts with Contact Form 7, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Center menu items", on the site WordPress Support Forums:
    For future reference, this is the piece of code I used and it worked: /*…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Featured text no longer shows, only on one item", on the site WordPress Support Forums:
    This post is a bit old, but I'm experiencing the exact same problem (I will…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Center menu items", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, thanks. I'll try and post the results.

    10 months ago

  • Posted a reply to "Center menu items", on the site WordPress Support Forums:
    HI nikeo, thanks again for the awesome theme and for your help. I'm already using…

    10 months ago

  • Created a topic, Center menu items, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Unable to add layer - "markers not assigned to a layer"", on the site WordPress Support Forums:
    I will do as you suggested. Thanks again!

    10 months ago

  • Posted a reply to "Unable to add layer - "markers not assigned to a layer"", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, English is not my first language and I probably wasn't that clear. The problem…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Unable to add layer - "markers not assigned to a layer"", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your superquick reply, I will review the plugin as soon as I…

    10 months ago

  • Created a topic, Unable to add layer - "markers not assigned to a layer", on the site WordPress Support Forums

    10 months ago