WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

SBlades

Profile picture of SBlades
  • Member Since: December 7th, 2013
  • Posted a reply to "Print Me not printing the correct post", on the site WordPress Support Forums:
    Success! Once again you solved my issue - thanks so much for the quick resolution,…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Print Me not printing the correct post", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Baden, the ID placeholder worked great. Is there a way to not print the…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Print Me not printing the correct post", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I took the [print-me] short code out of my front page posts (10 of…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Print Me not printing the correct post, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, [Theme: Food and Diet] How to Change Header Colors, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Great PlugIn, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Works for me!, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Print Icon present, but blank popup in IE", on the site WordPress Support Forums:
    Eureka! It worked. Tested it in IE 11 and Chrome and it worked like a…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Print Icon present, but blank popup in IE", on the site WordPress Support Forums:
    Any ideas on Internet Explorer 11?

    8 months ago

  • Posted a reply to "Print Icon present, but blank popup in IE", on the site WordPress Support Forums:
    OK, deactivated, deleted, then uploaded 1.5.3a. Confirmed that version was uploaded under plug-ins, activated it…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Print Icon present, but blank popup in IE", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, tried to install the zip from WordPress admin and got the following: Unpacking the…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Print Icon present, but blank popup in IE", on the site WordPress Support Forums:
    I'll test it tomorrow and let you know. Thanks for the updates!

    8 months ago

  • Posted a reply to "Print Icon present, but blank popup in IE", on the site WordPress Support Forums:
    Update: the [print-me target="#post-%ID%"] addition worked in Chrome. Printed out fine. Just not in Internet…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Print Icon present, but blank popup in IE", on the site WordPress Support Forums:
    Put the [print-me target="#post-%ID%"] on each post and again, when I click the print icon,…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Print Icon present, but blank popup in IE", on the site WordPress Support Forums:
    Will be working on this today and tomorrow and will let you know. Makes sense…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Print Icon present, but blank popup in IE", on the site WordPress Support Forums:
    I'm just using [print-me] after each post and it worked before I upgraded the WordPress.…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Print Icon present, but blank popup in IE", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using IE 11 and have tried it on two different computers - not working…

    8 months ago

  • Created a topic, Print Icon present, but blank popup in IE, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago