WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Peter_L

Profile picture of Peter_L
  • Member Since: August 27th, 2010
  • Belgium
  • Posted a reply to "WP is reading half translated strings on localization file", on the site WordPress Support Forums:
    This might have something to do with WP having problems with recognizing the default language.…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Using a header file other than header.php not working", on the site WordPress Support Forums:
    They should both be in the same directory.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Using a header file other than header.php not working", on the site WordPress Support Forums:
    get_header('member'); is the correct one. Where are you calling it?

    2 months ago

  • Posted a reply to "IE displaying only front page", on the site WordPress Support Forums:
    I see the problem too in IE11. Weird problem. I'm thinking redirect problem. I'm seeing…

    2 months ago

  • Posted a reply to "get_avatar not working", on the site WordPress Support Forums:
    Could it be a phpini setting?

    4 months ago

  • Created a topic, get_avatar not working, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "How to add Javascript to a post", on the site WordPress Support Forums:
    To put is simply, you can't just add an external js file inside your text…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Only one computer at a time can log in", on the site WordPress Support Forums:
    Are you logging in using the same account?

    6 months ago

  • Posted a reply to "Issue with Gravatars not working", on the site WordPress Support Forums:
    The image does seem to be there, but it's just very small ( 1x1 px…

    6 months ago

  • Posted a reply to "My WordPress site stop working frequently", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds like a plugin or a theme problem. Try disabling plugins and/or changing theme to…

    6 months ago

  • Posted a reply to "How to add Javascript to a post", on the site WordPress Support Forums:
    http://codex.wordpress.org/Using_Javascript

    6 months ago

  • Posted a reply to "Featured Image Not Showing On Individual Posts", on the site WordPress Support Forums:
    Could you show a link?

    6 months ago

  • Posted a reply to "Unreachable robots.txt", on the site WordPress Support Forums:
    Google webmaster tools takes a few days to update.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Site running extremely slowly in IE8 but fine in Firefox", on the site WordPress Support Forums:
    Loaded fine in IE8 for me.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Unreachable robots.txt", on the site WordPress Support Forums:
    I can't directly see any problems. Google only has 2 pages (uploads) indexed. Bing knows…

    7 months ago

  • Posted a reply to "polylang + wordpress seo = language filter problem", on the site WordPress Support Forums:
    Great, I'll wait for 3.8.1 and try it out then. Thanks.

    7 months ago

  • Posted a reply to "google not indexing my site", on the site WordPress Support Forums:
    url?

    8 months ago

  • Posted a reply to "WordPress website slow in the AM not the PM?", on the site WordPress Support Forums:
    Have you checked for slow running plugins?

    8 months ago

  • Posted a reply to "theme english .mo file not working", on the site WordPress Support Forums:
    Issue resolved: http://wordpress.org/support/topic/localization-problem-with-mo-file?replies=6#post-5010582

    8 months ago

  • Posted a reply to "theme english .mo file not working, other .mo files ok", on the site WordPress Support Forums:
    resolved, see: http://wordpress.org/support/topic/localization-problem-with-mo-file?replies=6#post-5010582

    8 months ago

  • Posted a reply to "localization problem with .mo file.", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, this solved it. In polylang, I changed locale to en_GB. Then I deleted the…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Category issue", on the site WordPress Support Forums:
    Well, if you call the blog home page (= post type: page) /events/ and you…

    8 months ago

  • Posted a reply to "localization problem with .mo file.", on the site WordPress Support Forums:
    Because my theme template files contain some text strings that need translation and the default…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Category issue", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also slighty wondering if there's isn't a conflict between the blog page /events/ and…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Category issue", on the site WordPress Support Forums:
    Have you reviewed your index.php template file?

    8 months ago

  • Created a topic, localization problem with .mo file., on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Category issue", on the site WordPress Support Forums:
    So, you have a category events and films? Are both supposed to show up on…

    8 months ago

  • Created a topic, theme english .mo file not working, other .mo files ok, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Category issue", on the site WordPress Support Forums:
    Could you give the link to the blog home page?

    8 months ago

  • Posted a reply to "Cropping images", on the site WordPress Support Forums:
    wp_get_attachment_image and add_image_size?

    8 months ago

  • Posted a reply to "Unexplained 301 redirect preventing google from crawling my site", on the site WordPress Support Forums:
    Could you post a link to the site?

    8 months ago

  • Posted a reply to "theme english .mo file not working", on the site WordPress Support Forums:
    update: It isn't a problem with the en_US.po or en_US.mo files. I just copied them…

    8 months ago

  • Posted a reply to "How to exclude posts from child categories when searching the parent category", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, you mean the WP backend. Not sure. Try searching for a plugin perhaps.

    8 months ago

  • Posted a reply to "Font Size and Google Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    Can't recreate the problem. Are you sure this isn't just a caching issue? (goes away…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Unwanted duplicate product page", on the site WordPress Support Forums:
    It's probably a setting in the wordpress seo plugin. I'd have somebody who really knows…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Cannot Get Comment Email Notifications", on the site WordPress Support Forums:
    Do you get any other notification emails from WP to that specific email address? Like,…

    8 months ago

  • Posted a reply to "How to exclude posts from child categories when searching the parent category", on the site WordPress Support Forums:
    Alter your query to exclude the posts in child categories. What do you mean by:…

    8 months ago

  • Created a topic, theme english .mo file not working, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "polylang + wordpress seo = language filter problem", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, Thanks for the speedy answer. I'm still looking into the other issues. No, they…

    8 months ago

  • Posted a reply to "polylang + wordpress seo = language filter problem", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: The other problems I mentioned are unrelated to the above php error.

    8 months ago

  • Posted a reply to "polylang + wordpress seo = language filter problem", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: This is a 3.8 issue. 3.7.1 does not have this problem.

    8 months ago

  • Created a topic, polylang + wordpress seo = language filter problem, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "jquery.ajax", on the site WordPress Support Forums:
    Are you getting any errors in your browser's console log? Nope, nothing.

    8 months ago

  • Posted a reply to "jquery.ajax", on the site WordPress Support Forums:
    I haven't been able to solve this problem. I'm guessing it's a syntax problem. I…

    8 months ago

  • Created a topic, jquery.ajax, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Errors since update.", on the site WordPress Support Forums:
    How old is the theme you're using?

    8 months ago

  • Posted a reply to "Extremely Slow Site Load Speed", on the site WordPress Support Forums:
    Seems to load fine. You do use a lot of images. Almost 40 on the…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Living Hell with Permalink URL", on the site WordPress Support Forums:
    If emptying trash didn't help, try making page and make something like the-style. Something unique.

    8 months ago

  • Posted a reply to "Another broken images upon upload issue on 3.7.1", on the site WordPress Support Forums:
    Seems to be a permission issue: http://www.gertlushgaming.co.uk/wp-content/uploads/2013/11/rally.jpg Can't really help you with this but I'd…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Hellishly Slow Website", on the site WordPress Support Forums:
    You seem to have javascript and css compression, minification and concatenation turned on. This is…

    9 months ago