WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

OceanWind

Profile picture of OceanWind
  • Member Since: March 4th, 2011
  • Posted a reply to "Image location hell", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Ipstenu! This is the first explanation I've found that got to the heart of…

    7 months ago

  • Created a topic, Image location hell, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Multisite media broken on subsites", on the site WordPress Support Forums:
    Using FireBug, I'm seeing that the images are being located like this: <img draggable="false" src="http://eatlocalguide.com/sarasota/files/2011/03/Independence-300x234.jpg">…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Multisite media broken on subsites", on the site WordPress Support Forums:
    There's clearly something amiss with the .htaccess file. But there seems to be more to…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Multisite media broken on subsites", on the site WordPress Support Forums:
    Any one able to help with this? Some of my child site's media files are…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Media images disappear", on the site WordPress Support Forums:
    This happened to me, too. The whole media library is blank in multisite child sites.…

    8 months ago

  • Created a topic, Bug Report with WordPress 3.8, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a new ticket, #26688, in Core Trac:
    Media Gallery and links to featured posts broken in WordPress 3.8 ...

    9 months ago

  • Posted a reply to "Multisite media broken on subsites", on the site WordPress Support Forums:
    I concur with nelmwp, there are some major changes to the way media file uploads…

    9 months ago

  • Created a topic, Error occured at line 599: Your application's access permissions could not be gr, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Intermittent Error", on the site WordPress Support Forums:
    Here's my url: http://carolynbaker.net

    10 months ago

  • Created a topic, Intermittent Error, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Decompression Failed ZIP File", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem here. My backup is 495Mb, and it's fully downloaded. Does…

    1 year ago

  • Created a new ticket, #21895, in Core Trac:
    TinyMCE (Visual Editing) doesn't display

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Advanced Custom Fields] ACF 3.4.2 bugs, editor text and metaboxes disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    My Visual Editor has disappeared, too. According to my web developer toolbar, there's a bug…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP e-Commerce user roles and purchase history] Disabled my access, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Contact Form 7 Error, in WordPress.org why ??", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. Something happened to Contact Form 7 recently, and now most…

    2 years ago

  • Created a topic, Javascript not being removed from posts, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "No custom menu option appearing", on the site WordPress Support Forums:
    Wow. That's exactly the page I was looking for. I searched and searched, and it…

    3 years ago

  • Posted a reply to "No custom menu option appearing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, esmi. I switched the themes, and low-and-behold it appeared. I didn't realize I had…

    3 years ago

  • Created a topic, No custom menu option appearing, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Ability to edit Excerpts / Custom Fields disappeared for all but one user", on the site WordPress Support Forums:
    Abemishler — I found the problem and the solution. It's not a bug in WordPress…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Ability to edit Excerpts / Custom Fields disappeared for all but one user", on the site WordPress Support Forums:
    Wow. Thanks for the blow-by-blow. Sounds like there's a little piece of code difference inserted…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Ability to edit Excerpts / Custom Fields disappeared for all but one user", on the site WordPress Support Forums:
    Glad to hear I'm not the only one, abemishler. At the same time, I'm stymied…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Ability to edit Excerpts / Custom Fields disappeared for all but one user", on the site WordPress Support Forums:
    A couple of other things. Other users have editor-level permissions, but cannot see these fields.…

    3 years ago

  • Created a topic, Ability to edit Excerpts / Custom Fields disappeared for all but one user, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "How to Avoid Google "Duplicate Content Penalty" with Multisite?", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome. Just what I wanted to hear. Thanks!

    3 years ago

  • Posted a reply to "How to Avoid Google "Duplicate Content Penalty" with Multisite?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Ipstenu. So you don't feel that the duplication that's going to occur with the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "How to Avoid Google "Duplicate Content Penalty" with Multisite?", on the site WordPress Support Forums:
    Andrea, I have a client who wants to build a syndicated publishing system, where there…

    3 years ago

  • Posted a reply to "wp-activate.php does not work in multi-user site", on the site WordPress Support Forums:
    Here's how I got around this. First, I wasn't able to find a conflict in…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Template_Redirect for meta_field search", on the site WordPress Support Forums:
    I think the problem arose with WordPress 3.0, but I'm not sure. I'm assuming it…

    3 years ago

  • Created a topic, Template_Redirect for meta_field search, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Child site doesn't appear in Site Admin", on the site WordPress Support Forums:
    Gotcha. Makes sense. Thanks

    3 years ago

  • Created a topic, Child site doesn't appear in Site Admin, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: More Privacy Options] The requested URL /wp-activate.php was not found on this server.", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having a related problem. According to Andrea_R (part of the development team), the redirect…

    3 years ago

  • Posted a reply to "wp-activate.php does not work in multi-user site", on the site WordPress Support Forums:
    I've tried disabling all of my plugins, and I can't find a conflict there. Assuming…

    3 years ago

  • Posted a reply to "wp-activate.php does not work in multi-user site", on the site WordPress Support Forums:
    So Andrea, are you saying that the URL in the email that gets sent out…

    3 years ago

  • Posted a reply to "wp-activate.php does not work in multi-user site", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Andrea. So how would I go about automating this redirection? The email that is…

    4 years ago

  • Posted a reply to "wp-activate.php does not work in multi-user site", on the site WordPress Support Forums:
    More on this. It appears that wp-activate.php should be available in the subsites. For example,…

    4 years ago

  • Created a topic, wp-activate.php does not work in multi-user site, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago