WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

matthewonsea

Profile picture of matthewonsea
  • Member Since: January 21st, 2009
  • Posted a reply to "High bandwidth usage", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for replying Roger. I did that and it seemed fine on the site in…

    12 months ago

  • Created a topic, High bandwidth usage, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Event manager, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Paypal payments, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Sign up to premium service needed, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Not Ad-nag lite, just feature lite, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Just a cracker, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, xml import not transferring images to library., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Back To Site Link Missing", on the site WordPress Support Forums:
    find <span id="site-title"><?php echo $blog_name ?> </span> </a> in admin-header.php in /wp-admin/ and add this…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Back To Site Link Missing", on the site WordPress Support Forums:
    Thinking on... still a glitz. It didn't NOT work in versions up to 3.0, why…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Back To Site Link Missing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks

    4 years ago

  • Posted a reply to "Back To Site Link Missing", on the site WordPress Support Forums:
    If the Settings>Site Title box is blank then there is no name in the top…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Back To Site Link Missing", on the site WordPress Support Forums:
    The name snot there for me, only the round WordPress logo which isn't live.

    4 years ago

  • Created a topic, Pre written emails, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Business Directory] Phone Numbers Not Displaying", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem and have mailed a couple of times. No answer, so…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Just Host 10% CPU policy", on the site WordPress Support Forums:
    This suspension happened to me at 16:24 today. I raised a ticket immediately, was passed…

    5 years ago

  • Posted a reply to "permissions", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. The host says that safe-mode is off, but your suggestion gives me "Warning: phpinfo()…

    5 years ago

  • Created a topic, permissions, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Events Calendar] Sidebar Widget Won't Install", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same trouble, but if you copy '<?php SidebarEventsList();?>' and paste it into…

    5 years ago

  • Created a topic, Can't see blog, can see dashboard, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago