WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

dbzeroone

Profile picture of dbzeroone
  • Member Since: January 4th, 2008
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Excluding directories gives AJAX error", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, those are the only lines that contain akeebabackupwp.php. I got this from the standard…

    17 hours ago

  • Posted a reply to "Excluding directories gives AJAX error", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm... Any ideas what could be killing the script on the server side? This is…

    21 hours ago

  • Created a topic, Excluding directories gives AJAX error, on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Created a topic, Multiple Database Definitions causes blank page, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, BEST BACKUP SOLUTION EVER!!, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "clicking any link returns me to home page", on the site WordPress Support Forums:
    I fixed the problem by going to Settings > Permalinks and changing the URL type…

    5 months ago

  • Created a topic, Seems to work fine, but no support., on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Worked perfectly for me!, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, clicking any link returns me to home page, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Buggy, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Adding a Target to custom links", on the site WordPress Support Forums:
    I'd love this feature added as well! Andy, any chance you could share your modified…

    1 year ago

  • Created a topic, Make Playlist Auto-hide?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Doesn't work., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Doesn't work with 3.6. Really sad :(, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, EASY, CLEAN AND SMART FROM START TO FINISH!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Default value not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "2 accordion menus overlapping", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, fixed it... or at least... I got it to behave. I added the following…

    2 years ago

  • Created a topic, 2 accordion menus overlapping, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Form not saving change to decimal places", on the site WordPress Support Forums:
    Just an update... The parameters were not writing to the database, so I went in…

    2 years ago

  • Created a topic, Form not saving change to decimal places, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Conflicts With Custom Post Types, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Custom CSS Help", on the site WordPress Support Forums:
    Then when I go to the other CSS field where you put in the rules,…

    2 years ago

  • Created a topic, Really nice, actually. Works fine with 3.5, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, How to make it work with YouTube?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Does not work with 3.5, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Graphic Image for Email Submit button", on the site WordPress Support Forums:
    Ok nevermind. I figured it out... I simply removed the title "Send" from the email…

    2 years ago

  • Created a topic, Graphic Image for Email Submit button, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Custom CSS Help", on the site WordPress Support Forums:
    Are you using Firebug for Firefox or the developer tools in Safari and Chrome? Those…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Jazzy Forms] Getting rid of "#DIV/0!"?", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem. I tried adding value="ROI" and a few other things, but…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SK Testimonials] Featured Image breaks layout", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem... Figured it out... In the Admin menu, go to Testimonials…

    2 years ago