WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

ChrisFord

Profile picture of ChrisFord
  • Member Since: February 20th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Call to undefined method error on premium plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry Michael. I don't know where I replied to you, but obviously not here. Yes,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Call to undefined method error on premium plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Magdor. I never saw that there. I've been out of the office most…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Call to undefined method error on premium plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Is Premium at version 1.10 now? I don't know the current version at this point.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Call to undefined method error on premium plugin", on the site WordPress Support Forums:
    The changes were in the theme, but I no longer see a Read More link…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Call to undefined method error on premium plugin", on the site WordPress Support Forums:
    You removed the "read more?" I don't see an option now after reinstalling Premium.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Awesome When it Works", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Michael, I appreciate the response. If you look at the previous threads in the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "include_once and session_start errors with premium plugin 1.10", on the site WordPress Support Forums:
    That's how I updated too. Testimonials Widget updated to 2.10. Premium didn't update, and I've…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Testimonials Widget totally messes up my site", on the site WordPress Support Forums:
    You're not alone kkrousseau. I updated this morning. Apparently only the free version updated, though…

    1 year ago

  • Created a topic, Awesome When it Works, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Call to undefined method error on premium plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I had to deactivate premium for the time being until this is resolved. Every widget…

    1 year ago

  • Posted a reply to "include_once and session_start errors with premium plugin 1.10", on the site WordPress Support Forums:
    How did you update to 1.10? I only received an update for the widget but…

    1 year ago

  • Created a topic, Call to undefined method error on premium plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Call to undefined method error on premium plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Michael, I saw the update notice in my WP this morning so I clicked…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Testimonial Category Link", on the site WordPress Support Forums:
    And it worked! Thanks again!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Testimonial Category Link", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Testimonial Category Link", on the site WordPress Support Forums:
    OK Thanks Michael. My only concern now is I don't know where to insert the…

    2 years ago

  • Created a topic, Testimonial Category Link, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Purchase of Premium not working", on the site WordPress Support Forums:
    Glad it helped!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Read More Link Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    When I inserted this code: q a.more-link { display: inline; position: relative; } at the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Purchase of Premium not working", on the site WordPress Support Forums:
    The position of the PayPal logo over the account log in makes it look like…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Read More Link Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    Modified .more-link in style.css. The style sheet causes your more.link to appear the same as…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Purchase of Premium not working", on the site WordPress Support Forums:
    By the way, my site is http://www.myfordassociates.com if you'd like to see the widget in…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Purchase of Premium not working", on the site WordPress Support Forums:
    Sure thing. I just closed my open issue here. Tech Support at StudioPress was really…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Read More Link Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    I contacted StudioPress, the developer of the Genesis framework and child theme that I am…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Purchase of Premium not working", on the site WordPress Support Forums:
    I made the same mistake when I bought it bbkahlich. The premium purchase page is…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Read More Link Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    That didn't change anything either. Maybe your plug in isn't compatible with Genesis framework?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Read More Link Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    @ChrisFord, .more-link is display: block; You might try the following to fix. . testimonialswidget_testimonial .more-link…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Read More Link Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure how this could be even remotely considered resolved. The problem hasn't gone…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Read More Link Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    I discovered that the Read More link IS actually on my page - It's actually…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded and new width issue", on the site WordPress Support Forums:
    Interesting... I've been trying to resolve an issue all day. The Read More link isn't…

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to keep widget same size", on the site WordPress Support Forums:
    Antonv, I'm not sure what the measure actually is, but I played with the numbers…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Read More Link Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    Here's a link to a screen shot of my settings. I couldn't find user documentation…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Read More Link Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    OK it's scrolling but still no Read More link. I must be doing something wrong.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Read More Link Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    OK let me try that.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Read More Link Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    I checked Hide Excerpt? but it's still the same. I also changed the rotation speed…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Read More Link Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    Oh wait... you're saying it's only showing the excerpts? I will look at that.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Read More Link Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    When it was actually rotating (it worked when I first added the widget), it never…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Read More Link Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    I have around 15 or so testimonials posted. Most are well over 150 characters. https://myfordassociates.com/testimonial/…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Read More Link Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    Update - The widget doesn't seem to work. I made no changes at all. I…

    2 years ago

  • Created a topic, Read More Link Not Showing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago