WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Artform

Profile picture of Artform
  • Member Since: January 10th, 2012
  • Toronto, Canada
  • artform.ca
  • Posted a reply to "Adding _wc_session_ to Ignored Query Strings", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue with one of my sites. Are you using iThemes Security…

    3 months ago

  • Created a topic, WooCommerce 404 redirection, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, JavaScript redirection, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Links not available in 3.8, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Links not available in 3.8, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Doesn't update, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Feed shows old tweet", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue. It hasn't updated since September. I've tried deactivating the plugin…

    7 months ago

  • Posted a reply to "To perform the requested action, WordPress needs to access your web server.", on the site WordPress Support Forums:
    Try this out: http://digwp.com/2010/11/ftp-in-wpconfig/ In a nutshell, you are putting FTP credentials into the WP…

    11 months ago

  • Created a topic, Does what is says, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Pages not found", on the site WordPress Support Forums:
    I've set permalinks to default as discussed here: http://wordpress.org/support/topic/plugin-polylang-custom-type-posts-not-found-with-pretty-permalinks-urls?replies=6

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] 404 Error on all Pages", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, the exact same thing solved it for me. I miss the pretty permalinks though.…

    2 years ago

  • Created a topic, Pages not found, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] 404 Error on all Pages", on the site WordPress Support Forums:
    I just checked the page it and it's fine. did you solve the issue? I'm…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] Static pages "not found"", on the site WordPress Support Forums:
    Similar situation for me. I'm trying to find a solution. It appears to be linked…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Contact 7 Form Hack - How can I add Query Validation Engine to form?", on the site WordPress Support Forums:
    Simply add validationEngine JS and CSS files to your theme header. Attach validation engine to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Jquery Validation Engine", on the site WordPress Support Forums:
    You will need to do the following: Enqueue the script (language and core) Enqueue the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Links not working in search results", on the site WordPress Support Forums:
    Check your plugins. Disable all and see if you make some progress. If so, enable…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Links Library Search not working", on the site WordPress Support Forums:
    This is usually related to a misbehaving plugin. Try disabling all plugins an see if…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Pure CSS Drop-down Menu not working IE 9", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having a similar issue. Did you find a solution?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Undefined Method problem", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, I figured it was out-dated. Parallel loading sounded like a great idea for my…

    3 years ago

  • Created a topic, Undefined Method problem, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago