WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

4x4Geocachers

Profile picture of 4x4Geocachers
  • Member Since: April 5th, 2011
  • Posted a reply to "Logout all option not visible", on the site WordPress Support Forums:
    I am also seeing this issue. Is there a resolution coming soon?

    8 months ago

  • Posted a reply to "Troubleshoot Word 2013 - settings etc", on the site WordPress Support Forums:
    Well I have a result. I took the advice above and opted to use windows…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Troubleshoot Word 2013 - settings etc", on the site WordPress Support Forums:
    I have been working with my web host to try and resolve the issue, but…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Troubleshoot Word 2013 - settings etc", on the site WordPress Support Forums:
    OK, here's the results. I downloaded and tried Windows Live Writer and get exactly the…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Troubleshoot Word 2013 - settings etc", on the site WordPress Support Forums:
    No I haven't. I need something that I can prepare and submit posts while offline.…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Troubleshoot Word 2013 - settings etc", on the site WordPress Support Forums:
    Windows Live writer seems to be unavailable as a stand alone package.

    8 months ago

  • Posted a reply to "Troubleshoot Word 2013 - settings etc", on the site WordPress Support Forums:
    There have been WordPress users that have set it up successfully. Let's hope they chime…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Troubleshoot Word 2013 - settings etc", on the site WordPress Support Forums:
    Word 2013 is supposed to be able to manage this. Uploading images through the media…

    8 months ago

  • Created a topic, Troubleshoot Word 2013 - settings etc, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Media Library Image Upload Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    After struggling with this issue, both here, with WordPress and my web host, I finally…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Postie fetches emails, parses title, content is blank?", on the site WordPress Support Forums:
    It's not Postie that's causing the issue, it is WordPress itself! After struggling with this…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Adding Media produces errors", on the site WordPress Support Forums:
    After struggling with this issue, both here and with my web host, I finally realised…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Media Library Image Upload Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem. Did this issue ever get resolved?

    1 year ago

  • Posted a reply to "Adding Media produces errors", on the site WordPress Support Forums:
    mod-security configuration?? Please be more specific about what I should be talking to my host…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Adding Media produces errors", on the site WordPress Support Forums:
    I can look at the error log via cPanel, I have no idea what they…

    1 year ago

  • Created a topic, Adding Media produces errors, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Postie fetches emails, parses title, content is blank?", on the site WordPress Support Forums:
    Wayne, thanks, I think. Your post is informative, but doesn't help me to get the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Postie fetches emails, parses title, content is blank?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks

    1 year ago

  • Posted a reply to "Postie fetches emails, parses title, content is blank?", on the site WordPress Support Forums:
    Where can I download (or otherwise get hold of) previous versions.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Postie fetches emails, parses title, content is blank?", on the site WordPress Support Forums:
    Once again I tried to post via email. All that happens is that a draft…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Postie fetches emails, parses title, content is blank?", on the site WordPress Support Forums:
    Did you find time to look at this: I haven't posted to my blog since…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Postie fetches emails, parses title, content is blank?", on the site WordPress Support Forums:
    I haven't posted to my blog since 4 February (which worked fine). Today I'm trying…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Still the same old problem", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Wayne, I sent another message in order to capture the error message, which is:…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Still the same old problem", on the site WordPress Support Forums:
    Sent.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Still the same old problem", on the site WordPress Support Forums:
    You have mail.

    2 years ago

  • Created a topic, Still the same old problem, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Has Postie been killed?", on the site WordPress Support Forums:
    Make sure you configure Authorized Addresses for the email account you'll be sending emails from…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Theme Header Location Wrong", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed by a process of trial and error It appears that the "Uploads" folder should…

    3 years ago

  • Created a topic, Theme Twenty eleven: Upload Image Folder, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Theme Header Location Wrong", on the site WordPress Support Forums:
    Can anyone offer a solution?

    3 years ago

  • Posted a reply to "Theme Header Location Wrong", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Esmi, but none of those options worked. The error message is always the same…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Theme Header Location Wrong", on the site WordPress Support Forums:
    More info: URLs in Settings >General are correct. In Settings Media > Store uploads in…

    3 years ago

  • Created a topic, Theme Header Location Wrong, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "3.1.1 Update keeps failing", on the site WordPress Support Forums:
    Not really resolved (as automatic update keeps failing), and I am unable to upgrade to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "3.1.1 Update keeps failing", on the site WordPress Support Forums:
    It appears to be a server configuration issue. Or at the very least, server specific.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "3.1.1 Update keeps failing", on the site WordPress Support Forums:
    Deleted the upgrade folder etc, as per previous post. Still get the message: Downloading update…

    3 years ago

  • Created a topic, 3.1.1 Update keeps failing, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago