WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

4rez

Profile picture of 4rez
  • Member Since: October 6th, 2011
  • Created a topic, No more able to access admin page, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Images not working after enabled Optimize JS", on the site WordPress Support Forums:
    no problem. I can able to manage A Grade score on Google speed. Can you…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Images not working after enabled Optimize JS", on the site WordPress Support Forums:
    OK i will be wait with the solutions.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Images not working after enabled Optimize JS", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah here it is - http://www.redfoxmagazine.com/flat-responsive-website-design-freebies/

    5 months ago

  • Posted a reply to "Images not working after enabled Optimize JS", on the site WordPress Support Forums:
    Social locker not showing. While unchecked the feature of optimize HTML, social locker again starts…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Images not working after enabled Optimize JS", on the site WordPress Support Forums:
    Now Optimize JS code is working, when i checked that option. However Optimize HTML code…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Images not working after enabled Optimize JS", on the site WordPress Support Forums:
    I have tried to add the file name in exclude list in JS column, but…

    5 months ago

  • Created a topic, Kindly help me to fix Inline small CSS, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Images not working after enabled Optimize JS", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, i am using the lazy loader.

    5 months ago

  • Created a topic, Images not working after enabled Optimize JS, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress SEO by Yoast] XMl Sitemap Page Showing Blank, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Same Images In YARPP..HELP!!!!!!", on the site WordPress Support Forums:
    No, i am not using any plugin for display thumbnail, it is default WP settings.

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Same Images In YARPP..HELP!!!!!!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: W3 Total Cache] Plugin not working perfectly, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress.com Popular Posts] Not showing anything, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Modal Dialog] Can't see any Text on content", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, now it is working... I think may be the cache or cookies problem.

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Modal Dialog] Can't see any Text on content", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah here it is - RedFox Magazine

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Modal Dialog] Can't see any Text on content, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "WP CleanFix Deleted Admin Dashboard Icons", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, you right this is the not problem from plugin, i actually activated and forget…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Duplicate meta description tags", on the site WordPress Support Forums:
    Ohh sorry, here it is - http://www.redfoxmagazine.com

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Duplicate meta description tags, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Cannot remove "author bio" box", on the site WordPress Support Forums:
    yeah the same happens to me, i unable to remove author bio box... please help.

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP CleanFix] "Tables optimize" doing nothing?", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah same thing happen to me, nothing work and showing 1-51 left...

    3 years ago

  • Created a topic, WP CleanFix Deleted Admin Dashboard Icons, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, WP CleanFix Deleted Admin Dashboard Icons, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Should I Submit XML Sitemap, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, WordPress Guest Post Plugin Error, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-PageNavi] Not working on FlexiThemes", on the site WordPress Support Forums:
    Nope not working i tried to add the code but didn't success, not showing pagenavi.…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP-PageNavi] Not working on FlexiThemes, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago