WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

144icom

Profile picture of 144icom
  • Member Since: October 29th, 2011
  • Posted a reply to "Image Elevator broken in wordpress 3.9?", on the site WordPress Support Forums:
    i got the trial key but it does not work on wp 3.9.1

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Blank Page Template", on the site WordPress Support Forums:
    solved! this part missed: <?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?> <?php the_content(); ?>…

    2 months ago

  • Created a topic, Blank Page Template, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "why after deinstall: "created by WP Lead Plus - a MUST HAVE Lead Capture plugin"", on the site WordPress Support Forums:
    oh thank you! Is it possible yet to edit this blank template?

    3 months ago

  • Created a topic, WP Lead Plus Plugin Compromising, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Wp Lead Plus issues after deactivated and uninstalled", on the site WordPress Support Forums:
    i think you don't understand: i want to get rid of this unwanted advertising and…

    3 months ago

  • Created a topic, why after deinstall: "created by WP Lead Plus - a MUST HAVE Lead Capture plugin", on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Wp Lead Plus issues after deactivated and uninstalled", on the site WordPress Support Forums:
    but how to create a blank page without header, footer.. with default template?

    3 months ago

  • Posted a reply to "Wp Lead Plus issues after deactivated and uninstalled", on the site WordPress Support Forums:
    no i does not want to keep the plugin - therefore i uninstalled it completely…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Wp Lead Plus issues after deactivated and uninstalled", on the site WordPress Support Forums:
    yes - but i need blank template to create landing- & squeeze pages..

    3 months ago

  • Posted a reply to "Wp Lead Plus issues after deactivated and uninstalled", on the site WordPress Support Forums:
    i have the sam issue. i deinstalled and removed WP Lead Plus Plugin, but still…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Fatal Error", on the site WordPress Support Forums:
    yeah it works! thanks!

    4 months ago

  • Posted a reply to "Fatal Error", on the site WordPress Support Forums:
    ok thanks .. waiting for update

    4 months ago

  • Posted a reply to "Fatal Error", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Custavo thanks for reply! Yes please support me. The last update causes conflicts with…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Fatal Error", on the site WordPress Support Forums:
    after re-installation - no "fatal error" any more, but conflict with my theme!

    4 months ago

  • Posted a reply to "Fatal Error", on the site WordPress Support Forums:
    this happens after upgrade. before the plugin works fine

    4 months ago

  • Created a topic, Fatal Error, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Clickable Phone Number for Mobile", on the site WordPress Support Forums:
    Hi jeremy thanks for your reply! i'm not experienced in coding. would you provide the…

    7 months ago

  • Created a topic, Mobile View in Firefox, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Clickable Phone Number for Mobile, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "BPS Alert! Your site does not appear to be protected by BulletProof Security", on the site WordPress Support Forums:
    locking root .htaccess works.. thanks a lot!

    7 months ago

  • Created a topic, BPS Alert! Your site does not appear to be protected by BulletProof Security, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "advanced-cache.php cannot be removed", on the site WordPress Support Forums:
    meanwhile i found this post: http://wordpress.org/support/topic/cant-remove-advanced-cachephp-from-server?replies=3 but i have no admin access to server. how…

    8 months ago

  • Created a topic, advanced-cache.php cannot be removed, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, [W3 Total Cache] advanced-cache.php cannot be removed, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "W3 TC", on the site WordPress Support Forums:
    I deinstalled WP Super Cache before and deleteted the cache.

    8 months ago

  • Posted a reply to "W3 TC", on the site WordPress Support Forums:
    but the advanced-cache.php file is allways rebuild immediately

    8 months ago

  • Posted a reply to "W3 TC", on the site WordPress Support Forums:
    I deleted the file several times

    8 months ago

  • Created a topic, W3 TC, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "One page doesn't open until login as admin", on the site WordPress Support Forums:
    the link: http://cimedia.at/seo-3-0-high-level-authority-linkbuilding-service/ meanwhile i created a copy from the page - and now it…

    10 months ago

  • Posted a reply to "One page doesn't open until login as admin", on the site WordPress Support Forums:
    no, the page is published since 3 month, and since a few days i noticed…

    10 months ago

  • Posted a reply to "One page doesn't open until login as admin", on the site WordPress Support Forums:
    No, not private, all public

    10 months ago

  • Created a topic, One page doesn't open until login as admin, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "403 Error", on the site WordPress Support Forums:
    me too..

    10 months ago

  • Posted a reply to "403 Error", on the site WordPress Support Forums:
    hi site URL: http://cimedia.at/ hostet @ http://www.easyname.com

    10 months ago

  • Posted a reply to "403 Error", on the site WordPress Support Forums:
    yes I tried this already - deactivated all plugins by ftp. its really strange -…

    10 months ago

  • Posted a reply to "403 Error", on the site WordPress Support Forums:
    i allready did it, but everyone is wondering... because the issue also happens with wp…

    10 months ago

  • Posted a reply to "403 Error", on the site WordPress Support Forums:
    Security report (No threats found) I am at a loss

    10 months ago

  • Posted a reply to "403 Error", on the site WordPress Support Forums:
    thanks for response tara! even if I use a wp theme - same issue. is…

    10 months ago

  • Created a topic, 403 Error, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Amazon Payments Gateway, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Great Plugin, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "theme .css files changes after saving", on the site WordPress Support Forums:
    I forgot to mention it belongs to the Kallyas v3.1 Theme

    11 months ago

  • Created a topic, theme .css files changes after saving, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "One Site in the MU suddenly not accessible", on the site WordPress Support Forums:
    the solution: wp-supercache plugin has caused the problem... thanks

    2 years ago

  • Posted a reply to "One Site in the MU suddenly not accessible", on the site WordPress Support Forums:
    no it's not a subdomain

    2 years ago

  • Created a topic, One Site in the MU suddenly not accessible, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Missing "Add-New" button under Appearance and Plugins", on the site WordPress Support Forums:
    i found the solution: after rename of the table prefix i found in the _options…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Missing "Add-New" button under Appearance and Plugins", on the site WordPress Support Forums:
    when i manually go to: .../wp-admin/plugin-install.php , than i get the error: "You do not…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Missing "Add-New" button under Appearance and Plugins", on the site WordPress Support Forums:
    i tried the steps, but no solution. the "Add New" are still missing. What to…

    3 years ago